Yariyil Tatili

banazlıkasap

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar Cuma Günü Okullar Yari Yil Tatilline Girecek Acaba Bu Zamana Kadar Karnenizde Getirdiğiniz Zayif Saysi Kaç
ben Söyleyeyim Lise 1 De Ilk Dönem (7)2.dönem Tam (9)dene Sonuç Tabiki Sinifta Kalkmak:( Ya Sizin?

Ben lise yıllarımda getirdiğim zayıfların sayısını hatırlamıyorum inan..Ama ortalamaya vurursak her dönem 6 veya 7 olabilir..Ama lise bitti sonuçta..Nasıl derseniz..Ben Eml'de kredili sistemde okudum..O döneme denk geldik yani..4 yılda bitirdim ve 4 yaz okuluna gittim..Kredili sistemde başka okullardan ders alma imkanınız vardır..Hafta sonlarıda adapazarındaki muhtelif liselerden kredi başına 250.000 tl ödeyerek ders ve kredi aldım..:)
Kredili sistem türkiyede tutmadığı :) içinde bu sistemin son öğrencileri olduğumuz ve bir sonraki seneye sakmamamız için hocalarımız ellerinden geleni yaparak diploma almamıza yardımcı oldular..

ben sadece lise 1 de ilk dönem bitane 1 getirmiştim hehehehe :D :D daha sonra hep takdir aldım ! (snrm bunun kolejde olmamlada alakası vardı çünkü herkes taktir alıyodu :) )

benim lise 1 de ilk donem 2 zayıf vardı.ıkıncı donem tesekkur almıstım hatırlıyorum...sonrada tesekkurle veya dırekt gecerek lıseyı bıtırdım ve sornasında unıversıte...

Üniversite yılları harap geçti, yoksa ondan öncesi fena diildi.

valla dolabım takdir teşekkür dolu..sadece lise 1 de ilk dönem 3tane 1 im vardı..o zamanı hiç unutamam..onun dışında başarııydı eğitim hayatım...

benim lise 1 1. dönem 5 taneydi yaw..keşke sınıfta kalsaymışım..insan özlüo o günleri:)

okulda hiç zayıfım olmadı

lise bir birinci dönem 1 lise iki birinci dönem 6 mı ne öyle bişeydi lise son 1. dönem 3 dü sanırım

Geri