7 Ara 2011 #1 STRATUS_1905 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Kas 2011 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bugün btn gazetelerde yer alan, yarını bekleyin. büyük opel kampanyası hk. bilgisi, fikri olan var mı ?
bugün btn gazetelerde yer alan, yarını bekleyin. büyük opel kampanyası hk. bilgisi, fikri olan var mı ?
7 Ara 2011 #2 alpmurat Kayıtlı Kullanıcı 09-Aydın Katılım 21 Eki 2008 Mesajlar 2,934 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 bana 2 gündür mesaj geliyor vazgecemeyeceğiniz bir teklifi olacak diye sinir oldum adamlar resmen spawn yapıyor.
bana 2 gündür mesaj geliyor vazgecemeyeceğiniz bir teklifi olacak diye sinir oldum adamlar resmen spawn yapıyor.
7 Ara 2011 Konuyu Başlatan #3 STRATUS_1905 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Kas 2011 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Puanları 0 alpmurat' Alıntı: bana 2 gündür mesaj geliyor vazgecemeyeceğiniz bir teklifi olacak diye sinir oldum adamlar resmen spawn yapıyor. Genişletmek için tıkla ... yeni opel astra aldım. Bir de fiyatı geri çekerlerse söverim. not:öncelikle forum kurallarını okuyunuz ondan sonra tanıtım konunuzu formata uygun şekilde düzeltiniz. aksi halde tüm konularınız kapatılacaktır. Moderatör tarafında düzenlendi: 8 Ara 2011
alpmurat' Alıntı: bana 2 gündür mesaj geliyor vazgecemeyeceğiniz bir teklifi olacak diye sinir oldum adamlar resmen spawn yapıyor. Genişletmek için tıkla ... yeni opel astra aldım. Bir de fiyatı geri çekerlerse söverim. not:öncelikle forum kurallarını okuyunuz ondan sonra tanıtım konunuzu formata uygun şekilde düzeltiniz. aksi halde tüm konularınız kapatılacaktır.