Yardımmm....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abay_vip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

abay_vip

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum,2007 opel astra hb 1.3 dizel enjoy araç buldum,araç 78000 de,kaportada ve motorda değişen yok,çekiç darbesi yok ancak aracın sağdan ve sol yandan kasıtlı olarak çizilmesi dolayısı ile servisten boyattırıldığı söyleniyor,ama sadece sağlı sollu yan kapılar komple.Tavanda ve dirseklerde boya yokkendı orjinal boyası.Araç temiz tek kusuru yan kapıların komple boyalı olması,aracın fiyatı da 27000 tl demiş,en son 26 ya indi,25.500 e bırakırsa almayı düşünüyorum,ama boyalı olması kafamı karıştırıyor,Sizce böyle bir arabayı almak ne kadar mantıklıdır? cevaplarınızı beklıyorum tesekkur ederim,saygılar...

bu arada da elimde çok temiz astra 2007 hb 1.3 essentia var,65000 de muayyer,.onu da 26.500 e satılığa çıkardım.bunu satıp enjoy düşünüyorum.

burda bi akadaşım var aracı 2005 olması lazım arac 60000 deydi 25000 istiyodu.arac astra hb 1.3 dizel.araca gözü gb bakıyo enjoy olabilir arac.komple kılıf diktirdi gösterge ve göğüs lambaları değiştirdi mavi led yaptı yol bilgisayarını açtırdı 4 adet kış lasytiği var jantlarıyla beraber..aracın jantlarınıda kendi zevkine uygun yaptırdı.güzel bir arac,orjinal boyasız.
alacağın aracla kıyasla istersen..

o aracı kapıları çizik vaziyette satsaydı yine alır mıydınız? Bence boyalı olmasında bir sakınca yok. Tertemiz binersiniz. İyice baktırıp temizliğinden emin olun yeter. Hayırlı alışverişler...

sen boyasızını alıp 3 gün sonra birinin elinde anaktarla çizmeyeceği ne malüm alalh büyük kazalar vermesin gerisi heleki istanbul gibi yerlerde sorun olmaması lazım motora aksamlara bakın bencee tabi bunlar burda daha ustalar var :D

Tavsiye isterseniz Kendi aracınızla devam edin derim

aracın şasi numarasını al tanıdık sıgortacından bır tramerıne bakdır bakalım sagla sol kapı neden boyanmıs cızıkden doolayımı yoksa darbemı var diye ... plakadan bakmak aklına gelırse hıc deneme onun baska oyunları var

Geri