Yardımlarınıza ihtiyacım var..

2001 model 520 alırsan yakıtı 2001 öncesi kadar aşırı değil.motor yeterli kalıyor ancak önceki 520ler'in tüketimi içler acısı:)şansına göre sorunsuz da çıkabilir servis servis dolanabilirsin de.2001 model 530 m paket gerçekten offf derim(gerçi 520 olsa da olur fark yapmaz:D)

Komşumuzun 5.25 ini kullandım hiç beğenmedim. Kalkışları çok hantal geldi. Opelin çevilkiğini mumla aradım. Yakıt konusuna gelince, araç yakmıyor adeta içiyor diyebilirim. Yedek parça konusunda da oldukça pahalı diyebilirim. İlla ki BMW diyorsan bana 3 serisi daha mantıklı geliyor.

geçenlerde bi tane denk gelmişti bana ama aracı elimizden çıkaramadığımız için BMW rüya oldu. biliyorsun bunlar sıralı 6 silindire sahip. ee haliyle birazcık fazla yakıyor. fazlaca hantal bir arabadır. kalkışlardaki motor sesine hastayımdır ayrıca :D arkadaslar 200000kmnin altında bulursan demişlerde eger öyle bişe bulursan banada haber ver. :D ayrıca BMW motorları OPELlerinkine kıyasla daha sağlamdır öyle yok 150000-200000kmde bişe olmaz...

http://www.araba.com/1347694.html
bakın isterseniz..

burak kardeş bak bakimm nasıl...

Herkese çok teşekkür ederim, araştırıyorum, temizini bulursam gireceğim..

evet bende uzun süre bmw 5.23 kullanmis biri olarak yaziyorum önce 5.20 rahattir ama biraz hantaldir. 150 hp olanlari (sen yinede test et öle cok hantal falanda degil ha) eger mümkünse 5.20 nin 170 hp olanina bak sonra yakit uzun yolda harikadir iki kez türkiyeye geldim araba ful dolu ve yavasda sayilmazdim yollarda ortalama en fazla 8.5 lt yakiyordu 100 km ye sehi ici tabiki cogalir bmw nin her modelini kullandim bir opelci olarak bir tek sey söylemek istiyorum bmw baska bir dünya onu kullanirken hissettigim sürüs zevkini hic bir arabada hissetmedim su an kapida üc tane opel var 94 vectra cdx 2006 3.0 cdti ful signum ve 1.90cdti ful zafira opc line, arabanin birisinin degismesi durumunda yerine gelecek kesin BMW dir uzun yillar BMW kullanmis biri olarak yaziyorum her marka her cesit cok farkli güclerde araba kullandim BMW bir tane yerini hic biri alamaz.. bu arada BMW ler hakkinda bilgiye ihtiyacin olursa severek yardimci olurum ..

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum.

Araştırmalara devam :)

bundan sonra burak loves BMW olacak desene :D

Arabayı bulsakta olsa yav :)

gerçekten güzel makina yukarıda da söylenildiği gibi 5.20 bile 6 silindir lakin buna rağmen çok yakmıyor.5.28 i 5.20 den de az yakıyor.Bakımı aşırı pahalı bir yağ değişimi bile 200 lira yada 300 lira gibi bişeydi yanlış hatırlıyoda olabilirim.Yine pahalı olan bir kısım da kasko oda lakin 2700 tl falandı ama gerçekten araba gibi araba

Teşekkür ederim, fazlasıyla yardımcı oluyorsunuz. Bakıyoruz bakalım:)

Geri