Yardımlarınıza ihtiyacım var..

Evet, anladım kastettiğin şeyi ama bu ağırlığını basan arabalar bitiriyor beni:) Sedan dediğin tam sedan olmalı bence, sportif sedan değil:)

Eh o zaman sana temiz bir M paket lazım. Özellikle garajda kalmış ve az kilometre yapmışlardan bulursun umarım

İnşallah, bulursak neden olmasın:) Ama M5'e binecek biri değilimdir herhalde:)

geçenlerde bi tane denk gelmişti bana ama aracı elimizden çıkaramadığımız için BMW rüya oldu. biliyorsun bunlar sıralı 6 silindire sahip. ee haliyle birazcık fazla yakıyor. fazlaca hantal bir arabadır. kalkışlardaki motor sesine hastayımdır ayrıca :D arkadaslar 200000kmnin altında bulursan demişlerde eger öyle bişe bulursan banada haber ver. :D ayrıca BMW motorları OPELlerinkine kıyasla daha sağlamdır öyle yok 150000-200000kmde bişe olmaz...

Evet, bu kilometre konusuna katılıyorum kesinlikle. Kuzen aldı 98 3.20 i, o da 170 binde arabada sorun yok.

ki 3 seisi almıs senin kuzen 5 serisi motoru bir üst tip motordur. uzun yol için tasarlanmıstır buda yüksek km demektir. şehir içi kullanacaksan tavsiye etmem söyleyim...

Yok şehiriçi kullansam bile ayda yılda bir, sıkışık trafiğe senede bir-iki kez zor yakalanırım:) (yani kendi arabamla) Şehiriçi gezeceksem, tek adres, şirket arabası:)

Çok hoş tabi ama bana göre değil ve pahalı..

benimde birkaç kere 5.28 kullanma fırsatım oldu.konforuna kalitesine diyecek bişey yok.yakıttanda ziyade bakımlarda biraz masrafı oluyor bildiğim kadarıyla.kontağı açınca direksiyon simidinin kalkmasına bitiyorum resmen :)

Geri