Yardımlarınıza ihtiyacım var..

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar uzun süredir konu açıyorum kusuruma bakmayın rahatsızlık veriyorum. Fikrim yine değişti, bu ara da 1998-2002 5 serilerine taktım. Düşüncem 5.20 i almak. Temizinden bulsam, yakıtı çok mu fazla? Bakımları çok mu pahalı? Geçenlerde babamın bir arkadaşınınkini inceledim, rüya gibiydi. Keşke birde kullanabilseydim:) Bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim..;) Nasıl bir arabadır?

BMW-5_Series_2001_photo_07.jpg

BMW-5_Series_2001_photo_1a.jpg

bundan bir önceki kasanın 80 litre benzinle 350 km gittiğini biliyorum. ama bu modellerde motor farklı mıdır bilmiyorum. Temizi bulunursa güzel arabalar tabiki.

her gun 528 ia kullaniorum otomatik. aynisi sadece beyaz olani jantlar bile ayni...

98 model 10 yasindaki araba.. hersey war full ama kendi aracima gecince farki hissetiorum..zirt pirt sorun cikarir.
benim opelim daha guzel die ..

Yakıtı kafamı ağrıtacak herhalde:)

Burak spor bişey al.. nedir bu 5, laguna, vectra, e v.s. :)

bahsettiğin arabayı bende kafama takmıştım ben bu arabayı alırsam lpg olmayacak,km az olacak ve en önemlisi temiz olacak internetteki ilanlarda pek de temizine denk gelmedim en az 170000-180000km lerde,hemen hemen hepsi lpg li,çoğu da 200000 km yapmış arabalar temizini bulursan kaçırma;
böyle bir araba alacaksan yakıtı düşünme bence:)
lpg hiç taktırma(lpg'siz bulabilirsen eğer) bin keyfini çıkar.
bakımını bilemeyecem onuda servise bi alo dersen aydınlatırlar kanımca.
araba hakikaten süper,saygılar..

BMW güzeldir ama ne olursa olsun 150000 den sonra başını çok ağrıtır.99-2002 için konuşuyorum.98-2002 arasında da 150000 den az çok az araba var.

Evet, yakıtı düşünmemeye çalışmalıyım artık haklısınız:) Teşekkür ederim

Dinçer: Spora binemiyorum, hiç hoşuma gitmez:) Benim arabam heybetli olmalı..

Dinçer: Spora binemiyorum, hiç hoşuma gitmez:) Benim arabam heybetli olmalı..
Spor derken 2 kapılı gibi değilde Accord v.s. gibi yoksa bende pek küçüklerden hoşlanmam. Ha M5 bulacam dersen amenna :eek:

Geri