Yardımcı olurmusunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih7175
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fatih7175

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracım 1993 vectra GT
Arabam çok geç mars alıyor sabahları zulüm oluyor

Araba ile giderken ayağımı gazdan çekince silkeleniyor tekleme tarzı

Ve araba ile biraz gaza yüklendikten sonra arabadan hir hir diye bi ses geliyor titriyor ve gaz yemiyor boğuluyor silkeleniyor durduğumdada rölanti dalgalanıyor

Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Buji bobin şarj dinamosu sırayla gitmek lâzım sensorlerde yapar ariza kodu ariza lambası yanmiyormu bukadar olumsuzluğa rağmen

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1992 vectra var bende de tekleme ileri geri tarz bende de var çözüm yok şuan araştırıyorum,tespitim rölanti ayarlayıcı, nedeni fişi çekince bu silkeleme olmuyor bi deneyin isterseniz.
geç marş alma olayı marş yavaş mı dönüyor yoksa güçlü basıp marş mı almıyor güçlü basıyor da almıyorsa benzin basın regülatörüne bakın emme manifoltu na bi hava hortumu ile bağlanan metal yuvarlak parça hatta yeşil bi hava hortumu da kalorifer klapesine gider enjektör kütüğünün tam altında.

yavaş dönüyorsa sıkıntı marş motoru veya şase bağlantısı,

hır hır olayıda şarj dinamosunu dinleyin bilya sesi olabilir.

basınç regülatörü olacaktı düzeltme.

gaz yememe olayı lpg var ise ayardan olabilir veya benzin de aynı anda gazla geliyor olabilir aracı boğuyordur diye düşünüyorum.

Hır hır sesi motordan geliyo mesela boşta gaza köklüyorum ayağımı gazdan çektikten sonra hır hır diyo ve araba girmiyo yavaş yavaş gidip silkeleniyo ama genellikle motor soğukken yapıyor motor sıcakken gaza bastığımda yapmiyor

Benzin pompasına baktırmalısın, sabahları çalışmıyor, çalıştıkdan sonra inci çalıştırmada yapmıyorsa subaplardan biri çalışmıyor olabilir.

Benzin Pompasıda yeni değişti. İlk çalışmada çok zor çalışıyor çalıştıktan sonra zorlanma olmuyor.

Bunu subap arızası yapar. Yinede iyi bir ustada baktır. Motor iyice soğusun usta hatayı görsün

Subap tamirinin ortalama fiyatı nedir

Geri