yardımcı olurmusunuz arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaYRaM12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lpg burda 1.820 ben bp den alıyom hem benzin hem lpg 55 YTL ye full oluyo depom hep aynı 300 km yol yapıyo hiç değişmiyo aygaz aldığım zamanlarda daha az yol yapıyom o yüzden bpgaz

hepinize tşkler arkadaslar.

aygaz derim.lpg yi yeni taktırdıysan birkaç depo sonra tam düzene biner.benim 1.6 vectramda şehir içi 20 YTL ile 100 km gidiyor(lpg atiker)

Hala ısrarla aygaz diyenlere şaşıyorum cidden. Hiç gereği yok fazla para vermeye. Sırf buradaki bir arkadaşın hatırı için denedim. Ne performansta ne de yaptığım km' de bir fark göremedim. Fakat bir depoyu doldurmak için 66 YTL yerine 75 YTL verdim :mad: Her zaman dediğim gibi yeni maltepe pazarı karşısındaki Petrol Ofisi diyorum. 1.61 YTL şu anki fiyatı. 1 yıldır hep ordan aldım iki aracımdada, halada devam ediyorum. 42 litre gaz ile 415km yapıyorum şehir içi fix...Gerisi sana kalmış...

Hala ısrarla aygaz diyenlere şaşıyorum cidden. Hiç gereği yok fazla para vermeye. Sırf buradaki bir arkadaşın hatırı için denedim. Ne performansta ne de yaptığım km' de bir fark göremedim. Fakat bir depoyu doldurmak için 66 YTL yerine 75 YTL verdim :mad: Her zaman dediğim gibi yeni maltepe pazarı karşısındaki Petrol Ofisi diyorum. 1.61 YTL şu anki fiyatı. 1 yıldır hep ordan aldım iki aracımdada, halada devam ediyorum. 42 litre gaz ile 415km yapıyorum şehir içi fix...Gerisi sana kalmış...
abi tşk ediyorum yorumun için gercekten yararlı oldu tekrar tskler..

Rica ederim ne demek, ayrıca yıkama fişinide istemeyi unutma kredi kartı ödemesi yapılan büfeden. Ben hep alıyorum 5-6 tane birikti. Arada bir direk yıkama makinasına gidiyorum iyi oluyo...

:) tskler abi alırım :)

lpg acaba otomatik vitestede fark edermi.Yani çok yakar mı ?Bu merakıma bir türlü cevap bulamadım.

slm arkadaslar 2000 model 1.6 vectram war ve atiker sıralı otogaz sisstemini yeni taktırdım sizden yardımcı olmanızı istedgim konu sizce daha iyi performans için lpg yi nerden almalıyım ?(petrol ofisi,aygaz vs?)simdiden tskler.

Önce aygaz aygaz yoksa total.

opet opet :D sanırım aygaz var orda dimi :S

ha ama po daki milangazda gayet güzel batıkentte aygaz 1.72 milangaz 1.66

Geri