lpg burda 1.820 ben bp den alıyom hem benzin hem lpg 55 YTL ye full oluyo depom hep aynı 300 km yol yapıyo hiç değişmiyo aygaz aldığım zamanlarda daha az yol yapıyom o yüzden bpgaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi tşk ediyorum yorumun için gercekten yararlı oldu tekrar tskler..Hala ısrarla aygaz diyenlere şaşıyorum cidden. Hiç gereği yok fazla para vermeye. Sırf buradaki bir arkadaşın hatırı için denedim. Ne performansta ne de yaptığım km' de bir fark göremedim. Fakat bir depoyu doldurmak için 66 YTL yerine 75 YTL verdimHer zaman dediğim gibi yeni maltepe pazarı karşısındaki Petrol Ofisi diyorum. 1.61 YTL şu anki fiyatı. 1 yıldır hep ordan aldım iki aracımdada, halada devam ediyorum. 42 litre gaz ile 415km yapıyorum şehir içi fix...Gerisi sana kalmış...
slm arkadaslar 2000 model 1.6 vectram war ve atiker sıralı otogaz sisstemini yeni taktırdım sizden yardımcı olmanızı istedgim konu sizce daha iyi performans için lpg yi nerden almalıyım ?(petrol ofisi,aygaz vs?)simdiden tskler.