yardımcı olurmusunuz arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaYRaM12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bendede aynı 2000 model opel vectra 1.6 var..bende taktırcam ama gazımı shellden başka biyerde almam....

yıllarca aygaz kullandım ama shell daha iyi son bir iki depo shell aldım gayet iyi. alpet de fena değil.

50 ytl lik gaz ile ş.içi 220 km. yapıyor.ama aygazda 225 hepsi o dökme gaz almada firma farketmiyor aşırı ha bu arada 1.79 sıradan firma 1.83 aygaz fark ıda var aynı hesap bence

aygazdan memnundum aracı satmadan önce 60 ytl gaz ile şehir içi 280-290 km yol yapıyordum

2000 astra 1.6 BRC 65 ytl gaz aygaz 410 km şehir içi

aygaz derim 60 ytl ile 290km şehir içi

slm arkadaslar 2000 model 1.6 vectram war ve atiker sıralı otogaz sisstemini yeni taktırdım sizden yardımcı olmanızı istedgim konu sizce daha iyi performans için lpg yi nerden almalıyım ?(petrol ofisi,aygaz vs?)simdiden tskler.

Profiliniz kısmından imza ayarlarınızı yapıp kendinizi üye arşivinde tanıtmalısınız.

AYGAZ

herkes lpg nin litresini ne kadar ytl ye aldığını yazmış saolsunlar.. :)

litresini 1,60 ytl den aldığım gaz ile (milangaz) km başına 14~15 ykr civarı yakıyorum.. açık hava filtresi ve kat iptali var arabada ve yeri geliyor 6000 de vites değiştirdiğim anlar oluyor yani :) atiker ile yakıyorum bu arada bu gazı.

önceleri shell alıyordum ama aygaz euro lpg çok farkediyor. shell'de silkeleme yapıyor bazen. ama aygaz sorunsuz. 70 liralık gazla 450 km yapıyorum şehiriçi.

benim aracım 72 ytl lik gazla 315 km yapıyo sehır ici

Geri