Yardima ihtiyac var...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by_asii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

by_asii

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar 5.25 imle bi kalkis deniyecem sonuc ne olur diger arac 1.8t

Bende 2010 5.20 dizel var.Kalkışta pek çok aracı geride bırakıyorum.Hatta elektronikleri iptal ettiğimde insignialar turbolar bile yırtınıyo peşimde.Fakat diğer araç 1.8t WV grubu sanırım.Eğer aracın motorunda oynama yoksa ve bkalkışlarda iyiyseniz 5.25 in onu yemesi lazım.

1.8t olan araç nedir?
Golf, A3, passat vs.?

98 passat

ŞÖFÖR ÖNEMLİ FAKTÖRDÜR...Ama Uzun mesefade 5.25 geçecegine adım kadar eminim..ama mesafe çok kısa atıyorum 500 metre gibi bir mesafe ise passatın turbo ve küçük motorlar daha çabuk toparladığından dolayı 1. 2. Viteste avantajı var sadece o...

Son düzenleme:
Bende 2010 5.20 dizel var.Kalkışta pek çok aracı geride bırakıyorum.Hatta elektronikleri iptal ettiğimde insignialar turbolar bile yırtınıyo peşimde.Fakat diğer araç 1.8t WV grubu sanırım.Eğer aracın motorunda oynama yoksa ve bkalkışlarda iyiyseniz 5.25 in onu yemesi lazım.

ortada bir yerde buluşup kalkabiliriz :) 1.6 turbo insignia için bişey diyemem ama 2.0 turbo için kalkışta biraz zor yer derim birde 2.8 se hiç şansı yok derim 5.20 nin. 2011 5.20 d arkadaşımda var yakıtı ve gidişi güzel araç izmir antalya 1 depo ile gidip geliyor .5,20d 0-100 değeri 8 - 9 saniye arası insignia 2.0 8sn 2.8 insignia 6 sn. bildiğim kadarı ile..

525 viteslimi otomatikmi ?vitesli ise iyi kullanirsan sansi yok.önemli olan kesiciye sokmadan son noktada vites büyütmen. kesiciye sokarsan kaybedersin buda oluyorki arabani ne kadar iyi taniyorsun aslina bakarsak 1.8 t nin sansi yok ama söför büyük faktör.

bende ki araqc otomatık ardaslar bılfıgım kjadarıyla 170bg tavsiyelerınız neler

400 metrede 170'lik 525'in şansı olmaz passat 1.8t karşısında. 192likse olabilir.

Geri