yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhanese
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokhanese

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar bugün fark ettimde hidrolik yağ azalmış,yağ için bir yere götürmek istemiyorum.hangi marka hidrolik kullanılıyor kendim koymak istiyorumda ya da pek bilgim yok yağ farkediyormu yardımcı olursanız sevinirim..

Temelde hidrolik yağları yeşil ve mavi renkte oluyor. Bazı kesim aynı renkteki hidrolik aynı renkte olmak şartıyla farklı markalarla bile tamamlanır diyor, başka bir kesim olmaz, illaki aynı renk ve aynı marka ile tamamlanır diyor. Sonuçta aranan ilk şart öncelikle renklerinin aynı olması gibi görünüyor. Ben aynı renk ve aynı markayı tercih edenlerdenim.

dot 4 olması yeterli renk fark etmez

:alkis: :good:
hemde fren hıdrolıgı durduk yere eksılmez ya balatalar azalmıstır. yada kaçak vardır. balatalar yenıledıgınde tekrar olması gereken sevıyesıne gelır

:alkis: :good:
hemde fren hıdrolıgı durduk yere eksılmez ya balatalar azalmıstır. yada kaçak vardır. balatalar yenıledıgınde tekrar olması gereken sevıyesıne gelır

+1000

aynı olay benimde başıma geldi; fren hidroliği azalmıştı ; 4 tekerin de balatası bitmiş meğer; değiştirince hidrolik normal seviyesine geldi...

Bosh Dot 4 Derim... Başka Da Bilmem... Saygilar,

dot 4

Tansu Hocam, ustalar/servisler tarafından yıllarca böyle yönlendirildik. O nedenle elimde 2-3 değişik markanın yarım hidrolik kutuları bulunuyor. Dot dediğiniz hidroliğin kimyasal özelliği olsa gerek. Öğrenmenin yaşının olmadığını her zaman savunurum. Bakın 50 yaşında faydalı bir bilgi daha öğreniyorum. Teşekkürler.

Geri