Arabama pazar gününden beri binmiyordum biraz önce bindim bir yere gitmek için motor arıza ışığı yanıp sönüyordu ve esp uyarısı verdi sonra stop edip çalıştırdım kayboldu.. Bunun sorunu ne olabilr acaba..arabam 2016 e plus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok akü daha BU mayıs ayında 2021 varta akü taktımKerem bey muhtemelen akünüz zayıflamaya başladı... İlk çalıştırma esnasında ışıklarda kısılma mevcutmuydu ?
Kerem Bey, öncelikle aracı makineye bağlatıp arıza kodlarını okuyun, ateşleme sisteminde bir sorun olabilir.. Ardından da daha önce açtığınız esp uyarısı konunuzda söylediğim gibi aracınıza kompresyon testi yaptırın, subaplardan şüpheleniyorum ben.. Ve de aracınızdaki lpg sistemi için mutlaka afr ayarı yaptırın..Arabama pazar gününden beri binmiyordum biraz önce bindim bir yere gitmek için motor arıza ışığı yanıp sönüyordu ve esp uyarısı verdi sonra stop edip çalıştırdım kayboldu.. Bunun sorunu ne olabilr acaba..arabam 2016 e plus
Kerem Bey, öncelikle aracı makineye bağlatıp arıza kodlarını okuyun, ateşleme sisteminde bir sorun olabilir.. Ardından da daha önce açtığınız esp uyarısı konunuzda söylediğim gibi aracınıza kompresyon testi yaptırın, subaplardan şüpheleniyorum ben.. Ve de aracınızdaki lpg sistemi için mutlaka afr ayarı ya
Geçen gün makinaya bağladık zenginde çalışıyordu LPGciye gittim bilgisayara bağlayıp ayar verdiler. Bugün böyle oldu ama stop edip çalıştırmaya başlayınca kaybolduKerem Bey, öncelikle aracı makineye bağlatıp arıza kodlarını okuyun, ateşleme sisteminde bir sorun olabilir.. Ardından da daha önce açtığınız esp uyarısı konunuzda söylediğim gibi aracınıza kompresyon testi yaptırın, subaplardan şüpheleniyorum ben.. Ve de aracınızdaki lpg sistemi için mutlaka afr ayarı yaptırın..