yardım edermisiniz

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

güneş

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
17 Ağu 2006
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
48
Merhaba arkadaşlar
ben bugün bir vectranın sol aynasını kırdım. Elektrikli ayna mekanizmada bi sorun yok sadece ayna kırıldı içten . Maliyeti kaça patlar bana bilenler lütfen cevaplasın.:)
 
en çok 80 olmalı ya,
 
:confused: yan sanayi fiyatımı 80 orjinalimi???
 
sol astra aynasını 2000 de 40 a değiştirmiştik elektirikli ısıtmalıydı 80 normal daha bile pahalı olabilir
 
gokalp' Alıntı:
sol astra aynasını 2000 de 40 a değiştirmiştik elektirikli ısıtmalıydı 80 normal daha bile pahalı olabilir
sadece içi değişecek eektrikli aynaydı mekanizmada bi hasar yok zaten yan sanayi takılsa farkedermi
 
ayna aynadır fark etmez bence
 
Ben 4 ay önce sol dikizi dağıtmıştım.(Dağıtmıştım derken ciddi ciddi dağıttım, dikiz kökünden tüm mekanizma ile koptu aşağıya doğru sallanıyordu.) Bendeki ayna da elektrikli ısıtmalı. Yan sanayi 90 ytl ye komple aynayı aldım. Bence sadece aynası mekanizma olmadan 30 ytl falan olmalı. Sakın 80-90 verme. O fiyata komple aynayı değiştirirler.
 
Öyle deme
bende astranın ısıtmalı aynamı 15 gün önce aldım, servislerde inanılmaz fiyatlar çektiler
gerek erzurum gerekse trabzon servisleri el yakıyo, geçen haftalarda istanbuldaydım 65 milyona orjinal buldum ve aldım, yan sanayiyle aralarında görüntü farkı az da olsa var. ben her zaman orjinalliği tercih ederim, yanılmıyosam yan sanayide 35 yada 40 ytl idi.
 
servislere dikkat et
 
opelcalibra_1' Alıntı:
ayna aynadır fark etmez bence
:confused: bence aynadan aynaya cok fark var
 
Geri
Üst