Yardim edebilen var mi? (Korna calismamasi)

redshare

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar,

Daha once acilmis olan ve ilgilenip cevap bekledigim bir konuya dikkat cekmek icin tekrar bu forum konusunu actim.

Asagidaki linkte, bana ait olan 11-07-08 ve 22-08-08 tarihli yazilarima binayen, yardimci olabilecek teknik bir forum uyesinden veya ayni sorunu yasamis ve duzeltilmis olan arkadaslardan yardim talep ediyorum.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=30925

Klakson, surus emniyeti icin onem arz ettiginden, lutfen bilen arkadaslar uygun cevap ile donsunler. Gecende bisikletli cikti yoluma, kornaya bastim ama calmadi, uyaramadim bisikletliyi. Kendi kendine beni farketmese carpacakti...

Yardimlarinizi beklemekteyim, tesekkur ederim..

savas abi aynı sorunla karşılaşmış.. ve cip modülünün güncel programı yüklenmesi lazımmışş onunki bu yolla düzeldi bide sen dene istersen. arada sırada bende de oluyor bende cip modlünün programını güncelleteceğim..

gerçi benm söyleidğim yol denenmiş okumamıştım prd..

Evet benim aracta denendi o yol, ilgin icin cok tesekkur ederim...

Basindan gecen arakadaslar, sizinki nasil duzeldi?

bu arada benm son 1,5 haftadır düzeldi hiçbir şey yaptırmadan..:)) darısı başınıza.)

Iste bu bi duzeldi bi bozuldu durumlari tehlikeli, cunku size dogru gelen bir araba veya yaya olmasi durumunda korna calismayacagi tutarsa ne yapilabilir ki, ciglik atarak mi uyarilacak potansiyel carpacak nesne:)

Alman devinin ayibina bakin, cozumu yok arkadas, cillop gibi arac uretiyor ama cikan arizasini cozemiyor...

Aynı sorun aynı şekilde bende de oluyordu, yetkili servise gittim. Orada direksiyon kumanda tuşları değişti (servis kağıdında öyle yazıyordu) ve sorun halloldu, 1 yıldır bir sıkıntı çekmiyorum.

Ayrıca bende mesela far açıkken, iç ışıklandırmayı ayarladığımız düğmeden parlaklığı azaltınca sorun kalkıyordu, parlaklığı arttırınca korna ve direksiyondaki düğmeler çalışmaz oluyordu.

arkadaşlar sorunum şimdilik düzeldi çok şükür.. cip modülünü güncelleşgtirdik bakalım düzen tutacak mı_??

Bugun daha yeni gittim geldim yetkili servise.

Daha onceki gidisimde (40 gun once) yapildigi gibi yine software yukseltilmesi yapildi.
Gozumunonunde yapti eleman, 2 dakikada. Simdi calisiyor. 40 gun once yaptirdigimda da calisiyordu. Ama 1 ay sonra tekrar tutukluga basladi.

Bakalim bu sefer kac hafta sorunsuz calisacak?

CIMM modulunu soyledim, gerekirse parasini vereyim degistirelim dedim, ondan olsa biz garantiden zaten degistiririz dediler. Daha once CIMM modulu degistirilen araclardaki sorun cozulmedi, yine tekrarladi dediler. Bu bir cozum degil dediler...

Anlasilan ayda bir servise gidip yazilimi tazeletecegim.

Geri