Yardim edebilen var mi? (Korna calismamasi)

Ayrıca bende mesela far açıkken, iç ışıklandırmayı ayarladığımız düğmeden parlaklığı azaltınca sorun kalkıyordu, parlaklığı arttırınca korna ve direksiyondaki düğmeler çalışmaz oluyordu.

Serdar Bey,

"Ic Isiklandirma" dediginiz, gosterge panelinin isiklandirilmasi mi? Yani Far acma kapama dugmesinin yaninda bulunan, hiz kadraninin, devir sayacinin ve yakit gostergesinin bulundugu gosterge panelinin isiginin ayarlandigi yerden isigi azaltinca mi sorun duzeliyordu?

Ic aydinlatma deyince aklima bir de tavan aydinlatmasi geliyor ki onun isik ayari yok.

Aciklarsaniz sevinirim,
Alpay

arkadaşlar sorunum şimdilik düzeldi çok şükür.. cip modülünü güncelleşgtirdik bakalım düzen tutacak mı_??

Selam Gokhan,

Modul guncellesmesi dedigin,yazilimin upgrade edilmesi mi? Yoksa modul guncel olani ile hard olarak mi degistirildi, yenisi mi takildi yani?

Tesekkur,
Alpay

Konuyu teknik servis bölümüne açsaydın daha iyi olurdu sanırım.

size bir sorum olucak!.. sigorta kutunuzdaki bütün sigortalar takılımı? yani bazen bazı boş kutuları doldurursak istenmeyen saçma devre tamamlamalar olabiliyormuş bunu yeni duymuştum!.. eğer kontrol edilmediyse sigorta kutunuzdaki sigortaları kontrol ediniz!. herhangi bir devre tamamlamada korna çalışmamış olabilir!.. benimki sadece basit bir mantık oldu ama denenebilir!..

Alpay güncellendi işte:) yeni bir şey takılmadı yani var olan program güncellendi hani pc kendini güncelliyor ya bazen onun gibi bir şey.. 15 dakkada oldu zaten

Aynı arıza benim arabada da var, ve başıma gelen bir kaç olaydan sonra kornanın ne kadar gerekli bir şey olduğunu öğrendim.Arabayı geçenlerde bu sebeple servise götürdüm, inceledikten sonra problemin cim modülünden değil, cim modülü ile direksiyon arasında bulunan bir parçadan kaynaklandığını söylediler. Ancak aracın garantisi bittiği için nomalde ücret almaları gerektiğini fakat aracımın bakımlarının düzenli bir şekilde ve kendileri tarafından yapıldığı için, konu ile ilgili opel'e bilgi vereceklerini, olumlu bir cevap aldıklarında da parçayı ücretsiz değiştiriceklerini söylediler. Yaklaşık iki hafta oldu, herhalde bugün yarın değiştirirler. Parça değişimi yapıldıktan sonra,değişen parçanın adını ve sonucunu burada bildiririm.

Geri