Yardım Astra 1.3 ctdi koltuk gıcırtısı

dıscovery

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar astra 1.3 ctdi'im var daha 10.000 km de sürücü koltuğundan gıcırtı geliyor ne yapabilirim?Kendim halledebilir miyim?Yardım eder bilgilendirirseniz Allah razı olsun.Saygılarımla..

walla aynı sorun bende de war hatta arka koltuktan da ses geliyo benimkide 14 bin km de bu bütün opelcilerde war galiba

Ya Bu Nedİr Ya 1.3 Cdtİ Astralarda Sorunsuz Olani Yokmu?

Arkadaşlar bunun çözümü yok mu? Yaaaa

opellerin kronik sornları koltuk gıcırtısı çok sinir bozucu bişey bende 99 astra g var babamda 97 astra f var ikimizdede koltuk gıcırtı sorunu ne yaptıysak geçmedi. hatta ararsan bununla ilgili konu bile var forumda

arkadaşlar minibüslerin falan koltuk işerini yapan yerler var oraya giderseniz hallederler. koltuğun kumaşını söküyolar sonra metal aksamı yağlıyolar o gıcık ses kayboluyorr

Arkadaşlar, bu konu ile ilgili açılmış hiç yoksa 5 başlık var.Arama kısmından aratırsanız daha önceki başlıklarda yer alan bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bilginize,

skyeye' Alıntı:
Arkadaşlar, bu konu ile ilgili açılmış hiç yoksa 5 başlık var.Arama kısmından aratırsanız daha önceki başlıklarda yer alan bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bilginize,

bencede +2007

eğer garntisi varsa sevise gitt halletsinlerr!sen kendin halledemezsinn!
dıscovery' Alıntı:
Arkadaşlar astra 1.3 ctdi'im var daha 10.000 km de sürücü koltuğundan gıcırtı geliyor ne yapabilirim?Kendim halledebilir miyim?Yardım eder bilgilendirirseniz Allah razı olsun.Saygılarımla..

valla ben hıc koltugu sokmeden yagladım kesıldı

Geri