Geçen hafta van dan g.doğu turuna çıktım ama rezil oldu tatilim... Van dan çıktım Hasankeyf de Aracın kaloriferi birden durdu ve üfürmemeye baaşladı aynı zmnda eziyette bşladı... Oradan mardin e geçtim klimasız akabinde D.bakır a... D.bakır Canlar Opel de yalvar yakar aracı zorla servise soktum... 2 de girdiğim servisten saat 5 de çıktım tüm ön konsolu söktükten snra teşhis BCM ( neyse artık ) yanmış - 3 saatte de ancak onu bulabildiler tüm ön konsolu söktüler. Teyp Paneller Vs... Oradan antep e geçtim ve bugun van a döndüm tekrar. Ayrıca Arka sağ tekerden de stabilze yollarda dayanılmayacak kadar bir ses geliyor. 3 Aylık araçta neden bu kadar sıkıntı var bilmiyorum arkdaşlar benim şanssızlığım mı acaba... Bi de bu boya işine kıl oldum en ufak bi yere kapı değiyor hemen boyası sökülüo.. Ben bu aracımdan önce 2 yıla yakın golf Kullandım hiçbi sıkntı yaşamadım... Belki bazılarınız bana kızacak sanırım sanki astra bni pişman edecek aldığıma... Tbi ki golf kadar kalitesi olmasını beklemiorum ama artık düşündürmeye bşladı aracım beni general_hoho general_hoho general_hoho Ayrıca LPG taktırdığımı bilir bazı arkdaşlar... Yakıt konusuna da gireyim. BU konuda maşallahı var Astramın. İlk Etapta klima açık van dan fulledim 60 TL ye ortalama 100-130 arası toplam 300 km gittim. Antep urfa arası otobanda Yine fulledim 55 TL ye ( 2.0 dan ) 180-200 arası hızla gittim 230 km de ışık öttü klimasız...
Not : 3 Kg civarında vermişimdir herhalde sıcaktan
Not : 3 Kg civarında vermişimdir herhalde sıcaktan