Yakıtı Nereden Almalı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yuyiozen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yuyiozen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracınıza yakıtı nereden alıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim...ben mazotu shell den v-power alıyorum...sizce hem performans arttırıcı hemde yakıt tüketimini azaltmak için nereden hangi yakıtı almalıyız..???

Shell herzaman iyidir.
Kalitekontrol olsun, servis kalitesi olsun, araca yanlış/hatalı yakıt konulduğunda anında müdahaleleeri olsun harika...
Ayrıca diğer bir taraftan geliştirdikleri(son 3 yılda) yakıtlar ile hem aracın motorunu temiz tutuyor, hem polüsyonu azaltıyor hem de ekonomi sağlıyorlar.
Çok küçük miktarlar gibi görünmesine rağmen, uzun vadede birçok dertten kurtarır.
Tavsiye ederim.

v-power diesel mi yoksa v-power diesel gtl mi kullanmalı sizce??

Sürekli bu tarz konular açılıyor ve çoğunluk Shell diyor :)

geçen aytemiz den benzin aldım 100 tl lik enjeksiyon temizleyici maddeyi ve araç yıkama bedava verdiler aracı ben yıkatsam 20 tl giderdi enjeksiyon temizleyicide 10 tl olsa kendim almaya kalkdım mı ehh işde kötünün iyisi :D

bu arada benzini shell den daha uzun ömürlü garantimi koyarım.. :D

ya benzini anlaşmalı olduğumuz için opetten alıyoruz.mazotuda shellden v-power nadirende opetten alıyorum

aklı kelden benzını shellden alıcaksın demıs buyuklerımız :D:D:D

shell den başka biyerden almıyorum v-power diesel kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim ama aynı marka istasyonlar birbirini tutmaya bilir.Alınan istasyon çok önemli bence

pompa ya yanaşıp v-power doldur dediğinde adam 2 saat v-power gtl al diye yalvarıyor:)

çok uzun zamandır alıyorum hiç öle bişeyle karşılaşmadım

Geri