Yakıt tasarrufu diye satılan cihaz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Celebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Celebi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Test sonuçlarında Opel yok o nedenle bu cihazı asla almam :). Bu tip şeylere hiç gerek yok kardeşim, insanları aldatan şarlatanlara kanma.

arabanın çakmağıyla yakıt tasarufu nasıl sağlıcan daha çok elektirk harcarsan akün çabuk boşalır alternatör daha fazla çalışır motor kaybolan gücü daha fazla yakıt kullanarak geri kazanır ee ne anladım ben bu işten :D

ilanın altında araç tipleri arasında Suzuki Lapin var :) pek manidar geldi bana :)

Benzer bir ürünün içini açmıştı arkadaş forumdan birisi, o da yakıt tasarrufu için yakıt hortumuna takılıyordu. İçinden 5 cm. serum hortumu ve bir adet cıvata çkmıştı. Şimdi başlığı bulamayacağım... Karar sizin.

Test sonuçlarında Opel yok o nedenle bu cihazı asla almam :). Bu tip şeylere hiç gerek yok kardeşim, insanları aldatan şarlatanlara kanma.

ustad inan kullanan varmı diye merak ettim çizik giderici kalem tipi birşey sanırım buda :D

garantili demişler nide ya..güler misin ağlar mısın...
yakında bu yakıt tasarrufu için daha fantazi içerıklı urunler cıkacak sanırım...

Benzer bir ürünün içini açmıştı arkadaş forumdan birisi, o da yakıt tasarrufu için yakıt hortumuna takılıyordu. İçinden 5 cm. serum hortumu ve bir adet cıvata çkmıştı. Şimdi başlığı bulamayacağım... Karar sizin.

bende o konuyu alıntı yapıp kendi forumumda paylaşmıştım. dün gece, ürünle ilgili bahsi geçen Dündar bey forumdaki konuyu bulmuş,
9 Eylül mak. müh. bölümünde testini yaptık, patentini aldım, sanayi bakanlığından 10 yıl garanti aldım (sitesinde 3 yıl yazıyor), sistem biraz değişti ve daha işlevsel bir hal aldı yazmış.
yarın belgelerini paylaşacakmış ve devamı "moderatöre mesaj attım kutunun içini ifşa eden resimleri silecek aksi taktirde patent li ve sanayi bakanlığında 10 yıl garanti belgeli bu cihaz adına dava açılacak"
:D

ve bu kutunun içini açan arkadaş hakkında da ne yazmış;
"bu arkadaş cihazdan memnun kalmasaydı içini merak etmezdi aksi takdirde cihaz 30 günlük memnuniyet garantisi ile satılıyor, memnun kaldı içini merak etti ve içini açtı , baktı bir anlam veremedi ve karalamaya başladı"
:D

şimdi ben bu ürünü alsam içini açamayacakmıymışım?:D

bende o konuyu alıntı yapıp kendi forumumda paylaşmıştım. Dün gece, ürünle ilgili bahsi geçen dündar bey forumdaki konuyu bulmuş,
9 eylül mak. Müh. Bölümünde testini yaptık, patentini aldım, sanayi bakanlığından 10 yıl garanti aldım (sitesinde 3 yıl yazıyor), sistem biraz değişti ve daha işlevsel bir hal aldı yazmış.
Yarın belgelerini paylaşacakmış ve devamı "moderatöre mesaj attım kutunun içini ifşa eden resimleri silecek aksi taktirde patent li ve sanayi bakanlığında 10 yıl garanti belgeli bu cihaz adına dava açılacak"
:d

ve bu kutunun içini açan arkadaş hakkında da ne yazmış;
"bu arkadaş cihazdan memnun kalmasaydı içini merak etmezdi aksi takdirde cihaz 30 günlük memnuniyet garantisi ile satılıyor, memnun kaldı içini merak etti ve içini açtı , baktı bir anlam veremedi ve karalamaya başladı"
:d

şimdi ben bu ürünü alsam içini açamayacakmıymışım?:d

tövbe tövbe

paranıza yazık.

Geri