Yakıt tasarrufu diye satılan cihaz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Celebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkdaşlar bu cihazı başka bi internet sitesinde çok komik bi fiyata görmüştüm aletin amacı araçiçindeki voltajı düzenlemek aracın elektrik tüketimini azaltarak yakıt tasarrufu sağlamak.

Eğer bu cihaz bu amacına uygun çalışyorsa; yakıt tasarrrufu kesinlikle MÜMKÜNDÜR. çünkü
astra mın yol bilgisayarında anlık yakıt tüketimini izlerken araç içindeki havalandırmayı açtığımda sabit hızda ve düz yolda giderken, örneğin: anlık tüketim 4.0 dan 4.2 ye yükseliyor kapattığımdada 4.0 değerine tekrar düşüyor.
yani kısaca denemeden bilemeyiz. Dediğim gibi cihaz söylendiği gibi çalışıyorsa mümkündür.

yabancı sitelerde bu ürün hakkında tamamen üç kağıt ve düzmece olduğuna dair pek çok yazı okudum.. ayrıca fedaral yasalara görede dolandırıcılığa giriyormuş bu tip ürünler..

http://www.ftc.gov/bcp/edu/pubs/consumer/autos/aut10.shtm

en komiğime bu gitti :D

Flying pigs are more common than something like this working to save you fuel costs.

uçan domuzlar daha inandırıcıdr diyor bu tip ürünlerden hiç olmassa paranız cebinizde kalır :D :D

Tamam far, klima, hoparlör, ışık, lamba, cam motoru bunlar fazla yakıt tüketimine sebep olur çünkü enerji kullanıyorlar ve bu enerjiyi bir şekilde elde etmeleri gerek ve bu da tabiki aracın yakıtı oluyor. Peki bu çakmağa takılan pek sevgili aletimsi benim arabamdaki hoparlörün enerjisini cebinden mi çıkarıp veriyor? Uranyum mu var içinde? Saçmalık!

Bu evlerde kullanılan elektrik tasarruf cihazlarından esinlenmişler.
Ama hiçbir mantığı yok, bununda içi boş olmasın:D
İlğinçir yorumlarda alıp %15 tassaruf yaptıgını idda edenler var.:D

Geri