yakıt tasarruf cihazları

evet değerli abilerim gerçekten memlekette yaşanacak hal kalmadı.önüne gelen vurguncu olmuş.çok dikkatli olmak gerek.çok teşekkürler değerli yorumlarınız için.

Bu bir örnek olsun (alıntıdır)

88508419.jpg

Vatandaş temiz işçilik çıkarmış :(.

ha habil abicim bahsettigim kutu buydu iste sagolsun abilerde paylasmislar tekrar... :)

:kop: evet hocam vatandaş temiz işçilik çıkarmış.murat kardeşim evet şimdi daha iyi anladım naparsın memlekette vurguncu hortumcu çok.

aynen oyle abi napacamizida bilmiyoruz artik onlara karsi

nano teknoloji o gözle görülmez ahahahahah

işin ilginç yanı kutunun contası bile var :D

işin ilginç yanı kutunun contası bile var :D

contanın olması normal westingten hava çıkışı yaparsan frenler tutmaz diye biliyorum:D böyle üç kağıtcı herifler ben bide bu chip olayınında yakıt tasarufu sağladığını görmedim hiçbir araçta yada boxın tamam performans sağlıyor ama yakıt tasaruffu kesinlikle yok

contanın olması normal westingten hava çıkışı yaparsan frenler tutmaz diye biliyorum:D böyle üç kağıtcı herifler ben bide bu chip olayınında yakıt tasarufu sağladığını görmedim hiçbir araçta yada boxın tamam performans sağlıyor ama yakıt tasaruffu kesinlikle yok

Hortumun ucunu sıkıca kapatmış ama ne olur ne olmaz diye contayı da koymuş yine de düşünceliymiş :D

Geri