yakıt sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denizci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar 1.2 2006 model corsa aracım var ve aracım 9000 kmde hala fazla yakıt tüketio bi kaç ustaya sormuştum 10000 km tamamlamadan az yakmasını bekleme dedi bu konu hakkında bi konuşalım.. acaba doğrumu?

tabikiş 10000 olayı doğru olabilir ama ne kadar yaktığın hakında bilgi versen bizde ona göre yorumlasak mesela bizde arabmızın ço kyaktığından şikayetciyiz 200 km yolu 60 ytl'ye gidiyo

valla nasıl kullanıldığınada bağlı.araba 1.2 motor.haliyle yokuşlarda kalkışlarda sıkıntı yaratabilir.gitmediği zaman gaza yüklenmek zorunda kalırsınız.sakin kullanmakta fayda var.ama sorun araçtada olabilir

ewet bnm arabada oyle
ne kadar yavas kullanırsam o kadar az yakıyo :D

Bahsettiğin periyottan bende geçmiştim,arac 10 bin km ye kadar daha fazla tüketmişti.şimdi 23 bin km de.Daha az yaktıgını söyleyebilirim.Şu anda ekonomiye dikkat ederek şehir içi 7.0 lt/100 km şeklinde tüketiyorum, bundan fazla tasarruf yaptıramadım..

tabikiş 10000 olayı doğru olabilir ama ne kadar yaktığın hakında bilgi versen bizde ona göre yorumlasak mesela bizde arabmızın ço kyaktığından şikayetciyiz 200 km yolu 60 ytl'ye gidiyo
Çokmuş seninki kardeş.benim araba aynı mesafeyi 40 ytl ye gidiyor.2 gün önce test ettim.tabi 90 ı geçmeden.:good:

Bu arada ben de bafralıyım.iyi forumlar hemşo:)

Geri