Yakıt Önerisi?

orcunakyol

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2005 corsa 1.3 cdti var euro dizel yakıt kullanıyorum.
Firma olarak öneriniz nelerdir?
Shell kullanıyorum şuanda.

arabayı kelden benzini shellden alıcan derlerdi :D

arabayı kelden benzini shellden alıcan derlerdi :D

MAzotu KELden aklı ŞELden :D

Akaryakıt istasyonundan istasyona değişir. Sağlam bir istasyon bulursanız güvendiğiniz (isterseniz euro dizel olması kaydıyla) kadoil den bile alabilirsiniz.

opet derim internetten yakın aldıgınızda da % 5 indirim yapar. tuvaletleri temiz, mazotu sağlam.

Teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için. Birde şunu sormak istiyorum aracın arka sileceğine universal silecek süpürgeleri olur mu? Önleri değiştirdim de arkası biraz farklı gibi.

Bence Opet, Ben aracıma carbonclear yaptırmıştım ilk aldığımda ve bilindiği üzere motordaki bütün kurumlar temizleniyor bu işlemden sonra. Taksici bi abim bana opetten yakıt almamı ve opetin mazotunda temizleyici madde bulunduğunu söylemişti. Bende onun uyarısına uydum, arada 1-2- ay geçtikten sonra kontrol için servise gittim ve turbo çıkışında , motor çıkışında hiçbir kurum olmadığını gördüm... :) yani opet'i öneririm ;)

önemli olan firmadan ziyade işletmecidir. ister opet olsun ister bp olsun ister po olsun işletme sahibi art niyetli ise her türlü dalavere dönüyor bu işlerde.

ayrıca katkılı dizel yakıtların hepsinde temizleyici özellik vardır. kırsal motorin alıp eklediğiniz mazot katkısı mevcuttur bahsi geçen yakıtlarda. ama benden bir uyarı; katkılı dizel yakıt alıp birde üzerine mazot katkısı eklerseniz yakıt çok incelir ve zamanla enjektörlerde sorunlara yol açıyor.

Geri