yakıt hesaplıyalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhnysl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar çeyrek depo ile kaç kilometre gidiyorsunuz ben yanlış bakmadıysam 150 km galiba otomatik 2001 editon kullanıyorum sizce çokmu tşklr

depo kaç lt?

52 lt

bende 2002 otomatik corsa comfort kullanıyorum benim yakıt şehirler arasında ideal ama şehir içi çok fazla acaba sebebi hikmeti nedir?Muhtemelen bir ayarsızlık var ama anlamadım.

bu şekilde ölçüm olmaz ki.sonuçta gösterge net bir rakam vermez.sadece yaklaşık olarak fikir verir.3-4 litre sapma olsa bütün hesap ciddi şekilde değişir.

bir depo benzin ile 700 km.depo 60 litredir.şehir içi yapilan km bu:)

Gaçen haftaki tüketimim 50 tl yaklaşık 14 litre 185 km.

vectra 1.6 tamamen ekonomik ve sakin kullanım

arkadaşlar çeyrek depo ile kaç kilometre gidiyorsunuz ben yanlış bakmadıysam 150 km galiba otomatik 2001 editon kullanıyorum sizce çokmu tşklr
Bu şekilde yakıt hesabı yapılmaz, böyle abuk subuk konu başlıkları açmayın, açılmış olan konulara yazın lütfen aratıp.

Bu şekilde yakıt hesabı yapılmaz, böyle abuk subuk konu başlıkları açmayın, açılmış olan konulara yazın lütfen aratıp.
bende rasgele konu açılmasına karşıyım. benim bildiğim yakıt hesabı litre bazında yapılır. doldur deponu, km ni sıfırla. belli bir km sonra tekrar deponu doldur. bu şekilde hesapla. canı sıkılan yeni bir konu açıyor.

Birde ben birşeyi merak ediyorum. ne kadar fazla konu açarsak veya nekadar fazla mesaj yazarsak bize bir faydasımı var . cidden merak ediyorum.

bende rasgele konu açılmasına karşıyım. benim bildiğim yakıt hesabı litre bazında yapılır. doldur deponu, km ni sıfırla. belli bir km sonra tekrar deponu doldur. bu şekilde hesapla. canı sıkılan yeni bir konu açıyor.

Birde ben birşeyi merak ediyorum. ne kadar fazla konu açarsak veya nekadar fazla mesaj yazarsak bize bir faydasımı var . cidden merak ediyorum.

mustafa abiyi destekliyorum

Geri