arkadaşlar çeyrek depo ile kaç kilometre gidiyorsunuz ben yanlış bakmadıysam 150 km galiba otomatik 2001 editon kullanıyorum sizce çokmu tşklr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şekilde yakıt hesabı yapılmaz, böyle abuk subuk konu başlıkları açmayın, açılmış olan konulara yazın lütfen aratıp.arkadaşlar çeyrek depo ile kaç kilometre gidiyorsunuz ben yanlış bakmadıysam 150 km galiba otomatik 2001 editon kullanıyorum sizce çokmu tşklr
bende rasgele konu açılmasına karşıyım. benim bildiğim yakıt hesabı litre bazında yapılır. doldur deponu, km ni sıfırla. belli bir km sonra tekrar deponu doldur. bu şekilde hesapla. canı sıkılan yeni bir konu açıyor.Bu şekilde yakıt hesabı yapılmaz, böyle abuk subuk konu başlıkları açmayın, açılmış olan konulara yazın lütfen aratıp.
bende rasgele konu açılmasına karşıyım. benim bildiğim yakıt hesabı litre bazında yapılır. doldur deponu, km ni sıfırla. belli bir km sonra tekrar deponu doldur. bu şekilde hesapla. canı sıkılan yeni bir konu açıyor.
Birde ben birşeyi merak ediyorum. ne kadar fazla konu açarsak veya nekadar fazla mesaj yazarsak bize bir faydasımı var . cidden merak ediyorum.