Yakit Doldurma

astram5537

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Aracimin Yakitini Her Zaman Kapak Seviyesine Kadar Fullerim.kendim Doldururum Bir Kaç Yerde Bunun Tüketimi Etkileyeceğini Duymuştum Teknik Açidan Böyle Bişey Mümkünmü

Arkadaşlar Aracimin Yakitini Her Zaman Kapak Seviyesine Kadar Fullerim.kendim Doldururum Bir Kaç Yerde Bunun Tüketimi Etkileyeceğini Duymuştum Teknik Açidan Böyle Bişey Mümkünmü

tabiki mümkün. sonuna kadar doldurduğun için, sürekli arabanda fazladan bir çocuk taşıdığını düşün. :D nacizane tavsiyem, çeyrek depo ile dolaş, çok da az kalmasın yakıt, tortu açısından.

e çok ince dusuneceksen agırlık yapıyor ama alakası yok. bu arada arkadaşlar özellıkle dızel aracı olanlar yakıtlarına cok dıkkat edın normal mazot kullanmayın su gunlerde basımızı kaldırmıyoruz dızel sorunlarından

benim ışık yanıyo sürekli eğer yanmazsa fazla asılıyorum :D

ben genelde tam doldururum yol bilgisayarı uyarana kadar da giderim ! her seferinde de km yi sıfırlarım ortalamaları takip ederim . yakıtta artış falan olursa farkedebilmek için.

Deponun bence her zaman dolu olması gerekir. Ceyrek olmadan fullerim. Dünyanın bin türlü hali var.

Deponun bence her zaman dolu olması gerekir. Ceyrek olmadan fullerim. Dünyanın bin türlü hali var.
evet her an lazım olabılır...:good: :good:

Çeyrek altına düşmem.Yarım veya fuldur.;)
Fondip ful yapmam .Pompa atımından sonra en fazla 2 lt doldurturum.

İyi geceler,

2 aydır opel kullanıyorum.Benzin ışığnı yakmadan,araçta az benzinle gezmemem konusunda uyarıldım.opellerin benzin pompası benzin ile soğutulduğu için az yakıtla gezildiğinde pompa ısınıp yanma riski varmış.

Arkadaşlar,ful depo taşmalara sebep olabiliyor.Çeyrek ve altında az yakıt ise buharlaşma veya deponuzun dibindeki olası pislik ve tortuların yakıt kanalı ile filitrye ve yakıt sistemine problem açabilir.Naçizane önerim ise yarım depo üzeridir.Birde sabah erken saatlerde veya akşamın ilerlemiş saatlerinde yakıt alınız...

Geri