31 Ağu 2014 #1 ugurkurt1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Şub 2014 Mesajlar 74 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Aracımın yağ ömrü göstergesi %16'ya düştü ve bugün Sakarya'dan Zonguldak'a gideceğim için tereddütte kaldım acaba bir sıkıntı çıkarır mı ?
Aracımın yağ ömrü göstergesi %16'ya düştü ve bugün Sakarya'dan Zonguldak'a gideceğim için tereddütte kaldım acaba bir sıkıntı çıkarır mı ?
31 Ağu 2014 #2 O oczorlutuna Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 May 2012 Mesajlar 4,452 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? ugurkurt link' Alıntı: Aracımın yağ ömrü göstergesi %16'ya düştü ve bugün Sakarya'dan Zonguldak'a gideceğim için tereddütte kaldım acaba bir sıkıntı çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz, yola devam. Benim yağ göstergem %2deyken bakıma sokmuştum. %15 ten %2 ye neredeyse 1 ay içinde inmişti zaten. Tabiki burada km'de önemli (Aracım 2 yaşında ve 13.000km'de)
Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? ugurkurt link' Alıntı: Aracımın yağ ömrü göstergesi %16'ya düştü ve bugün Sakarya'dan Zonguldak'a gideceğim için tereddütte kaldım acaba bir sıkıntı çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz, yola devam. Benim yağ göstergem %2deyken bakıma sokmuştum. %15 ten %2 ye neredeyse 1 ay içinde inmişti zaten. Tabiki burada km'de önemli (Aracım 2 yaşında ve 13.000km'de)
31 Ağu 2014 #3 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? ugurkurt link' Alıntı: Aracımın yağ ömrü göstergesi %16'ya düştü ve bugün Sakarya'dan Zonguldak'a gideceğim için tereddütte kaldım acaba bir sıkıntı çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla ... http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=12808.msg303162#msg303162
Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? ugurkurt link' Alıntı: Aracımın yağ ömrü göstergesi %16'ya düştü ve bugün Sakarya'dan Zonguldak'a gideceğim için tereddütte kaldım acaba bir sıkıntı çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla ... http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=12808.msg303162#msg303162
31 Ağu 2014 #4 mucahitduran Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 5,207 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? Sorun olmaz.
31 Ağu 2014 #5 ac@d Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Kas 2012 Mesajlar 1,913 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? birşey olmaz, o gösterge sizi uyarmak için,yağ çubuğunuzu kontrol edin, bir eksiltme yoksa yola devam,
Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? birşey olmaz, o gösterge sizi uyarmak için,yağ çubuğunuzu kontrol edin, bir eksiltme yoksa yola devam,
31 Ağu 2014 #6 J Jlozde Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Şub 2013 Mesajlar 1,085 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? Onu sıfırlamazsa servis yağ değişiminde uyarmaya devam eder. Siz asıl kendi değiştirdiğiniz kmyi takip edin.
Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? Onu sıfırlamazsa servis yağ değişiminde uyarmaya devam eder. Siz asıl kendi değiştirdiğiniz kmyi takip edin.
3 Eyl 2014 Konuyu Başlatan #7 ugurkurt1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Şub 2014 Mesajlar 74 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Gittim geldim. Benim aracım 13000 km küsur, 2014 ocak ayında trafiğe cıktı .
Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Gittim geldim. Benim aracım 13000 km küsur, 2014 ocak ayında trafiğe cıktı .
3 Eyl 2014 #8 Y yinkaya Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ağu 2011 Mesajlar 1,191 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? ac@d link' Alıntı: birşey olmaz, o gösterge sizi uyarmak için,yağ çubuğunuzu kontrol edin, bir eksiltme yoksa yola devam, Genişletmek için tıkla ... 045thumbsup aynen öyle
Ynt: Yağ Ömrü Göstergesi Ne Kadar Önemli ? ac@d link' Alıntı: birşey olmaz, o gösterge sizi uyarmak için,yağ çubuğunuzu kontrol edin, bir eksiltme yoksa yola devam, Genişletmek için tıkla ... 045thumbsup aynen öyle