Yağ kapağı

madtiqer13

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar aracımın yağ kapağının kapağı uçmuş bu şekildeyken de yağ sızdırmıyor sağolsun şimdilik bu şekilde kalmasının bi zararı olurmu sizce?

Yağ kapağını mutlaka alın takın,yağ seviyesini ölçün. Kaçırmıyor diyorsunuz ama kaçıracaktır yüksek devirde yetmedi toz pislik motorun canına okur

Arkadaşlar aracımın yağ kapağının kapağı uçmuş bu şekildeyken de yağ sızdırmıyor sağolsun şimdilik bu şekilde kalmasının bi zararı olurmu sizce?
kardeş senin sorduğun soru da aynı haydar dümene sorulan şu malum sorulara benzemiş...:maden:
ben olsam o şekilde binmem..

Motorun vakumlama durumu var. Ve vakum yaptığında o yağ kapağından direk içine etrafında ne bulursa çeker. Kapak olması gerek.

Bu şekilde nasıl yağ atmıyor? %100000 üfler. Kaput halısına bakın.

Otobuse biner sanayiye gider alir takarim marsa bile basmam yerinizde olsam

Kaput icine atmis olmali yag seviyesi de dusuk olmali kontrol edin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam daha önce astra f aracımda yağ kapağını takmayı unutarak 3 km gitmişim sonra mı kaput içi ve motoru komple yıkattım , sizin yağ seviyesi normal mi bir bakınız çünkü hıza binince ilk boşluktan atar yağı.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Bizler sürekli konuya yazıyoruz ama arkadaş konuya bakmamış bile :)

Benim yağ kapağı da sızdırıyor degistirdim hala sızdırıyor ust kapaktan kelebege giden hortumda tıkanma ya da motorda ufleme olabilir mi x12xe

Geri