Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yag fazlaysa normal degil.exp27 link' Alıntı:Arkadaşlar aracımin motor üst kapak çontasında biraz yağ birikmisti bu normal mi daha önce bole bir sorunla karşılaşan oldumu saygilar
Aynen benimkin dede maksimum üzerinde fazla yağı atıyor olabilir eğer yağ kacagiysa işallah değildir bu son opel aracim olur.SULEYMANHOCA link' Alıntı:bende yağ değişimi yaptım odakta bu gün baktım yağ çubuğuna üstteki maximum çizgisininde baya baya üzerinde görünüyor yağ acaba bi sorun olur mu motor sıkıştırma falan gibi eski araçlarımda asla maxi çizgisini geçmezdi bilgisi olan????
exp27 link' Alıntı:Aynen benimkin dede maksimum üzerinde fazla yağı atıyor olabilir eğer yağ kacagiysa işallah değildir bu son opel aracim olur.
Bu forumdaki eleştiri lere en çok kızan birisi olarak gerçekten fiyatlara bakıyorum 1.2 bomboş golf benim arabadan pahalı bunun haklı olduğunu düşünmeye başlıyorum ne yazikki
ozgun88 link' Alıntı:Bilhassa aracı sıkıştırdığınız da sızma yapar ve kısa vadede olmasada uzun vade de ciddi zararlar verir en yakın zamanda çektirin fazlalığı arkadaşlar tavsiyem budur
SULEYMANHOCA link' Alıntı:teşekkürler tavsiye için... ARKADAş PARAMIZLA REZİL OLDUK YA RESMEN GÖYA BAKIMI SERVİSTE YAPTIRDIK TIKA BASA YAğ DOLDURMUşLAR ARABAMA!!!!!!!!!!!!!! BİZİ S..LAK ANLAMAZ ZANNEDİYOLAR GALİBA RESMEN A.TAL YERİNE KOYUYOLAR!!!!!!!!! şİMDİ BİDAHA MI GİDİCEZ SERVİSE GEÖEN HAFTA GİDİP Bİ SERVİSİN YAPMADIKLARINI BAşKA SERVİSTE YAPTIRDIM ZATEN şİMDİ BİDE YAğ ÖEKTİRMEYE Mİ GİDİCEZ!!!! HOPPALA!!! kızgınkırbac kızgınkırbac kızgınkırbac kızgınkırbac kızgınkırbac