yağ filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün serviste aracın yağını değiştirdim. arabanın yağ filtresi bükülmüş bi vazitette çıktı neden olduğunu kimse bilemedi. f,iltre sanki çamaşırı bükersin ya oyle olmuş nedeni nedir ?

.

güncel yokmu bilgisi olan bir arkadaş

serviste bilemediyse bizden bişey bekleme,ancak çok ilginç!

.

servis dediğim öyle pek opelden anlaayan biyer değğil gibi.

SERhat aBİ geçmiş olsun öncelikle... aracın yapını değiştirrirken filtresinide değişmişlerdir ... filtre kaynamışytır kolay kolay sökülmemiştir ustalar kendi taktikleriyle çıkarmaya zorlamışlardır... filtrenin kaynamasının sebebleri ise... yenisini takarken uç kısmındaki oringe yağ sürmememelri ve çok sıkmaları...sıcakta yapışlıyor oring oraya o yüzden çıkmıyor sonra sökmeye çalışırken uğraştırıyor... yani sökerken yamulmuştur kendiliğindne yamulmaz... saygılar...

Şişip tıkanan filitrelerde işlevini yapamayınca basınçtan kıvrılıyor.:(

dün serviste aracın yağını değiştirdim. arabanın yağ filtresi bükülmüş bi vazitette çıktı neden olduğunu kimse bilemedi. f,iltre sanki çamaşırı bükersin ya oyle olmuş nedeni nedir ?

İnan çok ilginç, ilk defa senden duyuyorum. Geçmiş olsun.
:eek:

montaj hatası vardır
takerken tam oturmamıştır sıkıncada bükülmüştür

.

montaj hatası vardır
takerken tam oturmamıştır sıkıncada bükülmüştür
İNŞALLAH BU SEFER OTURTMUŞTUR. Takan aynı kişi çünkü....... onu nasıl öğreniriz usta yatakları sardırmayalım

yatak değildi dişliler sıyırır çok kıl bişey oda ...takarken filtrenin conta kısmını yağladımı... oturturken hassas olmak gerk çok geldi başımıza oturttuq sanıyorsunuz esasında otuyrmuyor... fazla sıkınca yalama olur bükülmez kanımca ....başka nedenle zorlanmış sanırım sökerken zorlanmış takarken fazla sıkılmış kaynamış... bu yüzden sökerken zorlanmadan dolayı bükülmüş olabilir...

Geri