Yağ Değişim Zamanı Geldi Sizce Arkadaşlar hangi yağı kullanmalıyım bir el atın :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10-40 castrol mobil veya shell helix-7 herhangi birini alabilirsin başkasına gerek yok tam sentetikler 2 katı pahalı 10.000 yerine 20.000 de değiştirirsin yağı değişen pek bişey yok

Konun yeri mi bilmiyorum ama,benim aracımın yağ kartında 5W30 yazıyor,ben yetkili serviste değiştittirecem yağı servis kaydına girsin diye,biraz saçma gibi gelecek ama merak ediyorum acaba yetkili servisler müşterilerin getirdiği yağları kullanırlar mı :) gm koyacaklar gene ben mobil felan bana göre iyi sayılacak bi markadan aracıma koymak isterimde...

Elbette kullanırlar ben dışardan mobil 1 0-40 newlife 4lt. yağı alıp bunu doldurun diyorum.

Elbette kullanırlar ben dışardan mobil 1 0-40 newlife 4lt. yağı alıp bunu doldurun diyorum.

yağ harici yetkili servisler başka bir ürünün dışardan alınmasına izin vermezler alsanızda takmazlar :D

motorun yağ yakıyorsa mobil 10/60 yakmıyorsa full sentetik 0-30 veya 0-40 yağ kullanabilirsin marka mobil veya castrol farketmez bence mobil tercihimdir.
1 yıl boyunca ustaya uğramazsın 15bin km rahat edersin

Son düzenleme:
ben 99 model 150 bin de aracımda mobil1 super s 10w-40 kullanıyorum. memnunum.10000 boyunca yağ ilave etmiyorum.sonra zaten yağı değiştiriyorum.eğer sen de yağ yakmıyorum dersen, 10w-40 hatta 0-40 kullanabilirsin bence..

Yani getirdiğim yağı sıka sıka değiştiriyolar diyosunuz :D
işçiliği artırarak yağ parasını çıkarmasınlar:sopa:

elf derim ben ....

Aracınız dizel mi benzinli mi model marka ne ?

Ben Castrol Edge kullanıyorum.Her 15 000 de bir değişiyo fiyatı 120 Tl 4 Litre her 30 000 de de bor koyduruyorum 55 Tl 250 Ml.Gayet memnunum.İnanın aracın motor sesi bile azalıyo yakıt sarfiyatım ise 4,1 Ş.arası 5,2 Ş.içi corsa + astra 150 000 km yaptım çok şükür motor sorunuda yaşamadım şimdiye kadar

Castrol magnatec 10-40 tavsiye ederim 10000 km degiştiriyorum yagda kararma bile olmuyor daha

Geri