Yağ Değişim Zamanı Geldi Sizce Arkadaşlar hangi yağı kullanmalıyım bir el atın :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tabi tamsentetik olamsı lazım yağında ben şimdği 0/40 mı lacam

Castrol magnatec 10-40 kullanıyorum ben.Tavsiye ederim.Ben yağ değişimini 8000km de yapıyorum.Yağda kararma bile olmuyor ama değiştiriyorum...

bende sürekli mobil kullanan birisiydim. geçenler yağ değişimi için gittiğimde ustam ELF'in çok iyi bir yağının piyasada olduğunu ve tavsiye ettiğini söyledi. şimdi onu koyduk bakacağız sonuca. ELF moligraf f1 10w-40 ;) bu arada mobil 10w-40 kullanırken yağda ne bozulma ne kararma oluyordu haberin olsun.

Geçenlerde gazetede reklamını görmüştüm; Opel Petrol Ofisinin yeni yağını önerir diye.. :)

Selam
ben 10/40 orjinal gm yağ kullanıyorum gayet memnunum fiyatıda uygun 5 lt 50 tl civarı
bazı arkadaşlar tam sentetik öneriyorlar ancak bence tam sentetik bizim araçlarda yağ yakma olayı olduğundan fazla maliyetli olacaktır diye düşünüyorum kendi fikrim, bildiğim kadarıyla tam sentetik yağlar oldukça pahalı birde eksiltme durumunda tamamlamak için 1 lt aldınız diyelim masrafta oldukça artıyor.

Castrol magnatec 10-40 kullanıyorum ben.Tavsiye ederim.Ben yağ değişimini 8000km de yapıyorum.Yağda kararma bile olmuyor ama değiştiriyorum...
Bende 8,000 den 8,000 değiştiriyorum önerileriniz için teşşekürler.... elinize sağlık

işte yeni bir iddda 10/60

aracın kullanma kitapçığında yazan yağ numarasını kullan ve alacağın yağ tam sentetik olsun castrol ve mobil iyidir

Geri