yanlız bu tıpanın yönü tam olarak alta bakmıyor, aracın arkasına bakacak şekilde yere yatay konumlandırılmış olması lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi gardaş dediğin gibi şanzumanın sol tarafı sol tekerin olduğu hizada şanzumanın yuvarlak kısmı var orada iki vidanın ortasında tors anahtarlı yaklaşık 15 bi tıpa var doğru aracın önüne doğru bakıyor tampona doğru yani yanlız oradaki tıpa ile yağ çubuğu aynı hizada hatta tıpa bir santim daha yukarda o yüzden oradan yağ akmıyor radyötere giden yerden boşaltayım diyorum şanzumanın tam altına geliyo ama oradanda en fazla yarım litre yağ akıyo yani nerede yanlış yapıyorum anlamadım çevremde otomatik şanzuman olsa bakacam birbir ama oda yok servise gitmek istemiyorum ne yaptıkları malum bakalım kaldık böle:sopa:bak şimdi şanzımanın teker tarafı aracın önünden sol yani şöfor tarafında alt kısımında yanda olacak nasıl bulamadın![]()
vakka resimleri çekip yayınlıcan gardaş bakalım nerede buSen gene yanlış anladın şoför tarafı dıştan içe doğru bakacaksın... davlumbaz tarafından ve o dış tarafın altında
valla gardaş resimleri yükledim şanzumanın heryerini çaktim pek anlaşılmasadabak şimdi şanzımanın teker tarafı aracın önünden sol yani şöfor tarafında alt kısımında yanda olacak nasıl bulamadın![]()