Xzenon Far Muayne

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mveldet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mveldet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:confused::confused::confused::confused::confused:Arkadaşlar ben aracıma yaklaşık 2 hafta once xzenon taktırdım aracım Corsa D bu arada .. Muaynede bi sorun çıkarmı merceksiz... Yoksa rahat geçermi muayneden ? ? :mad::mad::mad:

Merceksiz gecırmezler ,mercek ŞART ... benım arkadasım doblosuna takdı xenon sımdı muayıneye gırıcek oda sokuyor geri mercek dobloya uymuyor diye .

merceksiz geçti benim araba

Biraz uraştırıyolar heralde :S

yok geçiyo merceksizde ama farları biraz aşağı ayarlattırın. bizim kaç araba geçti xenon ile

ben geçen hafta arabayı Muayneye soktumm benim aracın kısalarda mercek var ama uzunlarda yok hiç bir sıkıntı çıkmadı farkarı ayarlı olsun yeterrr
uzun kısa xenonn

hocam 2 ay oldu muayeneye gireli ama sana gözlemlerimi anlatayım
daha önce böyle bi başlık da açmıştım gerçi aratırsan çıkar
kısa farların hiç önemi yok uzun farların ayarına bakıyolar. xenon taktığında far ayarı kesinlikle bozuk çıkıyo ama kısa far olduğu sürece hafif kusur olarak geçiyor. ruhsatında bi sorun çıkmazsa sorunsuz geçersin

Mercek Vs Farketmiyor Yeterki Farlar Ayarlı Olsun ... Biz 7 Kusurla Geçtik

Anlıyorum teşekkür ederim saolun

gecen hafta persembe günü kuzenimin honda jazz ını götürdüm muayeneye, arac 8.000 km de tek bir noktada sorunu olmayan bir araba.. ama tuvturk sisteminde kullanılan far test cihazları dijital. gözlemlediğim : %5-6 sapma oranına kadar hafif kusur alıyor tüm farlar. cogu serviste yetkili yada özel dijital far ayar cihazı yok. o yüzden her türlü hafif kusur alıyoruz. cok komiktir bizim bu arac "ön sis farı yönü hatalı" olarak hafif kusurla gecmistir..

Geri