xzenon alicam yardim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
160 ytl 2 yıl garantılı mtec montaj dahıl 05552912021 istanbul şlrinevler far 8000 k dır

55 watt lık xenonlar daha güçlü ve parlaktır. Bu olay tamamen bir aldatmacadan ibarettir. Aslında bu xenon kitler 55watt enerji tüketerek araca hata verdirmemeyi amaçlamaktadır. Xenon ampulu gene 35 watt gücünde standart şekilde yanar. 55 watt xenon ampulu diye birşey yoktur.

evet bu doğru ustamda aynısını demişdi altmaca demişdi o yüzden bildiğimizden şaşamayalım demişdi ben o aldatmacayı yazmıycakdımda sen yazmışsın :D

balastlar 55 wat aldim cok guzel oldu
ampul 55 wat deyıl yanlıs anlasma oldu
tesekkurler arkadaslar:D

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
sagol kardesim şimdi sira sislerde onlarada zenon alıcam :D

Abi yaaa 105 ytl ye sahibinden com adresinde buldum 20 ytl de montaj parası verdim çok memnunum isteyene şehirdışıda teslim ediyorlarmış bilginiz olsun ilan no 11008130 bakabilirsiniz.

bende taktırdım xenon ama sorun yaşadığım bi kaç konu var ...aydınlatma güzel biraz dağıtıyor ama müsait olduğumda mercekli farla halledicem onuda asıl sorunum şu...aracı ilk çalıştırdığımda eğer faraçıksa veya otomatik farda ise arıza lambamı yakıyor hemen ..veya gündüz farım otomaikte bi tünele giriyorum otomatik yanıyo farlar sonra pat bi tanesi sönüyo arıza ekranı çıkıyo...ancak şu şekilde sorunsuz kullanabiliyorum aracı çalıştırıyorum 30 sn bekliyorum farları açıyorum sorun yok...arıza lambasını yakmaması için kullanılan modül takılı ve 2-3 defa bu sebebplerden değişti ama yine aynı sorunlar devam etti bende uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum ama otomatik farımdan yoksun kalıyorum...astra h bu sorunları yaşayan varmı acaba aranızda....yada 55 w xenon almış olsaydım yukarıda yazıldığı gibi b u sorunlarla karşılaşmayacakmıydım

astralarda sorun çıakraabiliyo sorunun adınıda pırpırlama koymuslar kondansatör ile çözülüyo , paralel bağlanıyo ampule yada balasta

bu kondansatör dedğin arıza lambasını yakmaması için bi modül var onumu kasttettin acaba ...değilsa nasıl bağlatmam gerekiyo ve nerede bilgin varmı

81376471lg9.webp

görüntüsü bununla aynı 32 olması lazım degeri bunun asıl amacı arıza lambası yanmasın diye

ama astralar arıza durumu olunca farları kafasına göre açıp kapatıyormus

ustaya göstermekte fayda var ama bana göre sizde varsada bu kondansatörde bişey var

eger zaten takılı değilse sisteme ilave ettirmekte fayda var 1 çift

Geri