Xenon Yardım..!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _SeRcAn_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bu pazartesi alıyorum sisler için xenonları umarım yüzümüz güler herkes söylüyo patlıyo die umarım başıma gelmez...
ben de 6000 alcam herkes öle önerdi....

vallaaha kardesım 4300 k bulursan daha ıyı yagmur sıste cok vahlanırsın söylıyım bende 6000k var yagmurda sısler hıkaye oluyo 8000k hıc gıdemesıın gercı zevk meselesı ;)

vallaaha kardesım 4300 k bulursan daha ıyı yagmur sıste cok vahlanırsın söylıyım bende 6000k var yagmurda sısler hıkaye oluyo 8000k hıc gıdemesıın gercı zevk meselesı ;)

abi herkes söylüyo ama 6000 olduğunda sisler we farları yaktığında çok güzel oluyo ;);)

senın acından söylemedım senın kısalar 6000k mecbur uyum ıcın 6000k alıcan:)

senın acından söylemedım senın kısalar 6000k mecbur uyum ıcın 6000k alıcan:)

abi ben anlamadım ya arabaya xenon takıyorlar ne war sislerede taksan uğraştırıyorlar bizi :) :)

bide xenon takıyo parklar sarı buyur burdan yak :) :) sonra uğraş dur :) :)

arabama bugün park ampülü aldım beyaz mteg marka 10 tle dedi sisleri alınca hediye etti :) :)
xenon kit aldım sisler için mteg marka 200 tle tuttu almısken iisini alıyım dedim...Bakalım görcez cok yakında fotolar......

Merak ettim şu astrayı ya artık görsek fotoğraflarını. Xenon larında hayırlı olsun ;)

Merak ettim şu astrayı ya artık görsek fotoğraflarını. Xenon larında hayırlı olsun ;)

kardeşim sen bide bana sor her gün yanındayım xenonlarıda çok güzel oldu 10 güne kadar elimde insallah bi aksilik çıkmazsa tüp takılcak 2 gün otokuaför 1 gün nikelaj içinde 1er gün kalcak ruhsat plaka işlemleri muane falan 10 günü bulcak gibi hayırlısıyla bi gelsinde bekliyorum sabırla...

Hayırlı Olsun ;) :D

Son düzenleme:
astra hıma xenonlara sis farı aldım h3 marka mteg bugün taktık aracta yanmadı ???
astra h ın xenon h3 dimii ??

Geri