xenon far

ben astramda kullanıyorum angelları mercekli xenon ları herkez kör kör diyo bu körlük ne ben niye kör olamadım anlamadım bence gayet güzel aydınlatması var

orjinal mercekli fara çevirildiği zaman araç herhangi iç donanımında
elektrik panelinin değişmesine gerek var mı ? sigorta değişiyor
kimisi panel de diğişecek diyor bu bilgi doğru mu ?

Bende sonar marka mercekli far var. Mtech 4300k. gece görüşünde herhangibir sorun yok. ayrıca arıza da yakmıyor...

Bende sonar marka mercekli far var. Mtech 4300k. gece görüşünde herhangibir sorun yok. ayrıca arıza da yakmıyor...

ışık panelinde değişiklik yapılıyor mu sol tarafta bir usta dedi
değişmesi gerek bu bilginin gerçekliği nedir?

orjinal mercekli fara çevirildiği zaman araç herhangi iç donanımında
elektrik panelinin değişmesine gerek var mı ? sigorta değişiyor
kimisi panel de diğişecek diyor bu bilgi doğru mu ?

hiç bişey degişmiyor eski far gibi takıyosun fazladan taktıgın tek şey xenon un balastları onuda farın ordaya bi yere takıyosun

merceksiz kullanacaksanız göz almayan ve ışığı dağıtmayan h7r ampuller var .türkiyede satışı yok ben e-bay den aldım çokta memnunum

Ekli dosyalar

• h7h7r.webp
    h7h7r.webp
    7.1 KB · Görüntüleme: 42
  • anti-glareH7.webp
    anti-glareH7.webp
    18.3 KB · Görüntüleme: 38
  • anti_glare_hid_bulbs.webp
    anti_glare_hid_bulbs.webp
    4.2 KB · Görüntüleme: 37
kesinlikle hiçbirşey değişmiyor..fazladan sadece 2 adet balastı uygun bir yere sabitlemek gerekli o kadar...

Son düzenleme:
benim aklımda bir fikir var.
şuna dayanıyor:
far çanağının Alt kısmındaki yansıma Yukarıyı aydınlatıyor yani rahatsızlık veren kısım aslında far çanağının alt tarafı.
işte buradaki yansımayı azaltmak için siyaha boyamak yeterli olur diye düşünüyorum. orjinale dönerken boya tinerle çıkartılabilir.

yanlış mıyım?..

Philips biraz tuzludur 350 - 400 tl civarı öneriyorlar. He sorarsan kullandın mı diye kullanmadım. Ama sıkıntı çıkaran duymadım hiç kimseden.

Philips biraz tuzludur 350 - 400 tl civarı öneriyorlar. He sorarsan kullandın mı diye kullanmadım. Ama sıkıntı çıkaran duymadım hiç kimseden.

merhaba arkadaşlar philips 5000k taktırdım ama gece göstermiyor dün yağmurda denedim sonuç 0 :(
başka önerisi olan var mı ?

philips öyle ben 8000k kullanmıştım.parklar daha canlı yanıyordu.

Geri