xenon far

dimitrie_85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,

aracım opel corsa c 2004 farlarını xenon yapmaya karar verdim
düşündüğüm marka OSRAM tahmini 350TL ve 4300k almayı düşünüyorum
farı xenon'a çevirmeye gerek var mı? yoksa yağışlı ve kötü hava şartlarında performans düşüklüğü yaşayabilir miyim ?

bir de m-tech diye bir marka buldum kullanan var mıdır ? öneri bekliyorum

ama gönlüm osramdan yana :)

ama mtech iyi yada kullanan varsa yorumkarınızı bekliyorum
arıza lambası yakıyor mu
çin malı almak istemiyorum

mercekli far takacaksanız neden olmasın. ama 4300K zor bulursunuz ;)

mercekli far takacaksanız neden olmasın. ama 4300K zor bulursunuz ;)

merceklilerde kimse tavsiye etmiyor gece hiç göremezmişim 6 ustaya sordum kimse önermedi.

benim alacağım mercekli orjinal ama forumda da öneren olmadı kullanan var ise marka ve kullandığı kit markasını yazarsa sevinirim

bende düşünüyorum sadece lamba ve beyin olarak. internette 75-... tl olarak rakamlar değişiyor mantıklımı yapmak yoksa orjinal olarak mı kullanayım. birde 2001 corsa'da sis farı olurmu?

h7 4300 xenon ampul bende var.

bende düşünüyorum sadece lamba ve beyin olarak. internette 75-... tl olarak rakamlar değişiyor mantıklımı yapmak yoksa orjinal olarak mı kullanayım. birde 2001 corsa'da sis farı olurmu?

pek tavsiye etmiyorlar ama en çok ustaların tavsiye ettiği philips ve osram
mtech de tavsiye ediliyor problem çıkartmıyormuş

ama gene de bilinen bir marka daha iyi olmaz mı ?

işin bir de 35 watt-55 watt olayı varmış dimi fiyat buna göre artıyor.

ben de kendi aracıma 4300K zenon düşünüyorum orjinale yakın olsun sadece aydınlatmayı güçlendirmek için ama karşı tarafın da gözünü almak istemiyorum.

mtec, osram, philips bunlar bildik markalar.

50 liraya aldım düz kullanıyorum .çok kuvvetli bir sarı ayarı düzgün yapınca göz almıyor

ben astramda kullanıyorum angelları mercekli xenon ları herkez kör kör diyo bu körlük ne ben niye kör olamadım anlamadım bence gayet güzel aydınlatması var

Geri