Xenon Bir Yanıyor Bir Yanöıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 6868
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her iki fardamı yapio o sorunu

Benim de frene basınca, yani araba öne doğru yığılma yapınca flaş patlaması gibi bişey yapıyor. yani sellektor yaparmış gibi. Bunun sebebi nedir bilen var mı? bu durumu da balast mı yapıyordur?

bu sorunu sadece sol far yapıyor...

Balast nerden bulurum fiyat nedir bilgisi olan varmı
sabah denedim yanıyor 5 sn sonra sönüyor kontrol yaptım kablolara sorun yok

bide fark ettiğim olay diğer far da fark ettim bi süre yandıktan sonra rengi beyazdan sarımtırak oluyor sarı değil ama normalmi

Son düzenleme:
Arkadaşlar Lambaya Baktım Philips Marka Bu Lambanın Yenisi nekadardır ve Balast Gitti İse O nekadar bişi Ne Yapmamı Tavsiye edersiniz

ben yasadığım icin ampul bozuk olsa renginde değişme olur yani mora yakın bi renge döner ve sonra aniden gider bi daha yanmaz...bi yanıp bi yanmama,diger fara göre zayıf yanma, flaşör gibi sürekli yanıp sönme,kafasına göre bi yanıp bi yanmama:D vs vs ... bu gibi sorunlar ise ballast a aittir.

olay şu esasen
farları ilk açınca yanıyor 3 ile 5 sn sönüyor bu arada rengi morumsu
daha sonra hızlı kapa aç yapaysam tesadüf tabi yanıyor zor olsada devamlı tutmuyor yanmıyor yani
lambaları yarın değiştokuş yapacam değişeceğim eyer ampül sağlam ise diğer tarafta yanması lazım diğeride diğer tarafta test edeceğim

Bunlar Bi Yana Bu Ampül Fşyatı Nedir Balast Bozuk sa o Nekadardır Bilgiverebilirmisiniz
İçindeki Ampül Marka Model

PHILIPS DS2 Yazıyor

Son düzenleme:
benim cdx varken ampulü 100ylt ballast 400 ytl ye almıstım, cıkmasına yönel bence yada bi sor servise ona göre cıkma veya sıfır alırsın.

Geri