X22xev astra gsi swap yardim

ben pompadan itibaren basıncı:D
hahaha olmadı 5. enjektör baglayalım

neden 2,2 ?
elınızın altında fıstık gıbı c20xe varken neden ecotech ?

yerınızde olsam yuksek sıkıstırma pıston ve kol ve grang alırım dartonlarıda cakarım ustune yuksek derece egzantırık koyarım lexmaull heders orjınalınden bırazdaha buyuk işiyen enjentor koyarım guzel bı benzın pompası ve nbe beyın ısletım sıstemı koyarak guzel brı ayardan sonra guzel gucler alırısn

Beyler atmosferik bir gsi hazırlamak istiyorsanız orjinal beyni unutun derim, standalone bir ecu'ya geçiş yapın artık. Hele ki işin içine farklı bir emme manifoldu giriyorsa artık orjinal beyinden randıman beklemeyin.

neden 2,2 ?
elınızın altında fıstık gıbı c20xe varken neden ecotech ?

yerınızde olsam yuksek sıkıstırma pıston ve kol ve grang alırım dartonlarıda cakarım ustune yuksek derece egzantırık koyarım lexmaull heders orjınalınden bırazdaha buyuk işiyen enjentor koyarım guzel bı benzın pompası ve nbe beyın ısletım sıstemı koyarak guzel brı ayardan sonra guzel gucler alırısn
neden2.2 cünkü elimizde 2.2 bılok var. aldğımız 20xe gelemiyor..gilincede onu sindire sindire aşırı besleme yapıcaz.altı eco üstü xe olucak dediklerine para yetmiyo şua.

neden2.2 cünkü elimizde 2.2 bılok var. aldğımız 20xe gelemiyor..gilincede onu sindire sindire aşırı besleme yapıcaz.altı eco üstü xe olucak dediklerine para yetmiyo şua.

tamam guzel yazmısında benım merak ettıgım altı ecotec ustu xe nasıl oluyor su kanalları yag kanalları yerlerı oluyormu ?

oluyomuş bakalım ortaya yanarlı dönerli bişey cıkıcak :D biyel kolunun ikisi yok suriyeden sipariş ettim gelsin toplamaya başlıcam

x25 olsaymış keşke emre başkanında dediği gibi.. ille de atmosferik diyorsunuz yani..

86 mm piston bulursak 2.4 cc oluyo zaten ama atmosferikte kararlıyız almanyadan gelicek motora inşallah turbo

pıston var ama benım elımde ısınıze yararmı ?
c20xe :)

ilerleyen zamanlarda melii kardeşim daha motor yok piyasada:)

Geri