8 Haz 2010 #31 The Day Walker Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 3,325 Tepkime puanı 5 Puanları 38 Yaş 39 emrastra' Alıntı: dikkatli okuduysanız d2c nin karşılığı d2s yazıyor sayfanın altında yer alıyor Genişletmek için tıkla ... ne yalan söliim okuyamadım sayfa hata werdi iş yerin de
emrastra' Alıntı: dikkatli okuduysanız d2c nin karşılığı d2s yazıyor sayfanın altında yer alıyor Genişletmek için tıkla ... ne yalan söliim okuyamadım sayfa hata werdi iş yerin de
8 Haz 2010 #32 The Day Walker Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 3,325 Tepkime puanı 5 Puanları 38 Yaş 39 M@honi' Alıntı: vectralarda orjinal dışı arıza ışığı falan yakıyo diyolardı durum nedir arıza ışığı konusunda Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim bi sıkıntı olmadı.sadece girişler biraz dardı onu törpüledi takan usta ama warsa canım burnuma geldi ya kırarsa die
M@honi' Alıntı: vectralarda orjinal dışı arıza ışığı falan yakıyo diyolardı durum nedir arıza ışığı konusunda Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim bi sıkıntı olmadı.sadece girişler biraz dardı onu törpüledi takan usta ama warsa canım burnuma geldi ya kırarsa die
9 Haz 2010 #33 önder61 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 1,473 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Kargo fiyatları konusunda bir gelişme var mı ?
9 Haz 2010 #34 emrastra Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 1,953 Tepkime puanı 4 Puanları 38 Yaş 35 önder61' Alıntı: Kargo fiyatları konusunda bir gelişme var mı ? Genişletmek için tıkla ... henüz mail gelmedi bana adamlar önemsemiyor galiba....
önder61' Alıntı: Kargo fiyatları konusunda bir gelişme var mı ? Genişletmek için tıkla ... henüz mail gelmedi bana adamlar önemsemiyor galiba....