VW teyp kodu girişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Aracımın aküsünü sökmek zorunda kalmıştım. Aracıma sonradan taktırdığım VW Beta marka teybin kodunu nasıl gireceğim (teyp volkswagen golften çıkma diye biliyorum). Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

grnt017we0.jpg

yakışmamış savaş abi opele volkswagen teyibi opelin karizması bitmiş :D :D :D

valla bilmiyorum abi bilsem söylerim :D

TP ve RDS tuşlarına birlikte basınca SAFE'den çıkıyormuş. aynı opellerde olduğu gibi 1-4 arası tuşlar kullanılarak kod girildikten sonra tekrar TP ve RDS'ye birlikte basarak onaylanıyormuş. VW forumlarından birinde buldum ama olur mu bilmem gamma için geçerliymiş bir de

Benim de için sızlıyor ama üzerindeki eski teybin tamiri için istenen parasının üzerine bir o kadar daha koyunca sonuç böyle oldu. Bu arada teybin sesi oldukça kaliteli.:)

TP ve RDS tuşlarına birlikte basınca SAFE'den çıkıyormuş. aynı opellerde olduğu gibi 1-4 arası tuşlar kullanılarak kod girildikten sonra tekrar TP ve RDS'ye birlikte basarak onaylanıyormuş. VW forumlarından birinde buldum ama olur mu bilmem gamma için geçerliymiş bir de
Teybi açınca SAFE yazısı çıkıyor. Yarın bir deneme yaparım. Sağol.

Olmadı. Varmı başka önerisi olan?

abi senin konuyu biz ses ve görüntüye taşıyalım ordan bi çözüm çıkar bence.. taşıdım :)

abi naptın varmı bi gelişme açabildin mi ??

Yok. Açamadım. Belki bana verilen kod yanlış diye internette kod bulucu birkaç site buldum ama lisan olmayınca apıştım kaldım. Babama şimdi daha çok hak vermeye başladım. Yardımcı olabilecek varsa teybin seri nosu: VWZ2Z2W1325293 Marka Volkwagen beta ( orjinali grundig ), bana verilen kod: 0636

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri