vur vur nereye kadar kardeşim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OpeLim44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OpeLim44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ilk arabam opel astra 20 yılda ilk kez bi araba sahibi oluyorum ilk sürmeyi bunda öğrendim aldığımın 3.haftası arkadaşım arabayı viteste bırakması el frenini çekmemesi:mad: üzerine çalııştırdım arabayı kaldırıma girdim ön tampon deişti bir kaç kere kazalardan kılpayı ucuz kurtuldum bugün adamın biri daracık sokakta gelmiş yolun sonuna arabanın arkası dısarda park etmiş dönerken önü kurtaram derken adamın sol tamponun köşesine sürttüm benim sağ yan iki kapının ortasını önden yarım arkadan yarım metre içeri girdi.. Allahım kafayı yiyecem yaaa artık bişey olacakmı acaba diye stres içinde araba sürmekten soğumaya başlıyorum arkadaşlar sizce bu normal mi yoksa ben körkötük acemiyim:rulet::help:

bence şehir dışında tenha yollarda sür arabayı. sonra şehir içine girersin ben öyle yaptım..

bence şehir dışında tenha yollarda sür arabayı. sonra şehir içine girersin ben öyle yaptım..

abi yok hiç bişey trafiğe çıkmaya benzemiyo direksiyonda kalkışlarda felan sorun yaşasam veya heycenlı olsam dediğinde çok haklısın ama yok hiçbiri. noluyo anlamadım gitti..:eek:

bunlar hiçbişey değil bence moralinizi bozmayın olabiliyo çoğu kişi öğrenene kadar 2-3 araba pert ediyo

hayır acemi filan değilsin.bu bütün araba sürenlerin karşılaştığı bi durum.çünkü aklı kıt bissürü insan var bu memlekette.tek şeride arabasını koyar gelene arabayı göremezsiniz.yola döneceksiniz park etmiştir gelen araba gözükmez küt die çarparsınız falan filan...baktın dar bi yer en güzeli hiç denememek

ileri düzey sürüş teknıklerı dersı alabılırsın kendını gelıstırmek acısından ama kendıne guvenın varsa oda var sanırım sans dıyelım nazar dıyelım allah beterınden korusun gelen mala gelsın canım sagolsun

biraz pratikle iş cözülür

yaaa arabaya acıyorum ya cidden sorun arıyorum bulamıyorum arkadaşlar böyle olay yaşıyorum ürmeyecem diyorum dayanamıyom diyom hep snein başınamı gelcek diye iyi olur diye fazla geçmiyo tak yine bi olay:mad:
arkadaşlar diyo olum sne bunu çarpışan otomu zannetin:) gelde anlat...

bu ufak kazalar normaldir moral bozmaya gerek yok..biraz daha dikkat ettin mi arabaya da alıştınmı tamamdır..

ileri düzey sürüş teknıklerı dersı alabılırsın kendını gelıstırmek acısından ama kendıne guvenın varsa oda var sanırım sans dıyelım nazar dıyelım allah beterınden korusun gelen mala gelsın canım sagolsun

abi güvenim sonsuz kendime araba konusunda zaten o güveni almasam trafiğe bile çıkamam artık o dediklerinden heralde Allah korusun büyüklerinden...

Geri