Bunlar Olağan şeyler Cesaretini Kirma Yeterki Cana Birşey Olmasin Bizde Zamaninda Bu Tür şeyler Yaşadik Takma Kafana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar Olağan şeyler Cesaretini Kirma Yeterki Cana Birşey Olmasin Bizde Zamaninda Bu Tür şeyler Yaşadik Takma Kafana
Heycan olmayabilir ama Biraz dalgınlık var heralde ve kafan sürkli meşgul.
Oluyo bu gün park yerinden çıkarken arkada trafik var bakim derken öne bi döndüm yandaki arabaya dokunuyodum az daha topladım çıktım. Bi anlık bi olay işte o an dönmesem degecek. sende geçerken yan aynaya baksan değmez. Şunu alışkanlık haline gertirmeye çalış. dönüşlerde mutlaka yan aynalara bak. yolda giderken de bilinçli olarak bişey olmasa dahi her 15 sn de bir yan aynaları filan kontrol et bi süre sonra alışkanlık olur Böyle geçerken filan refleks olur zaten sen farketmeden bakarsın. GEÇMİŞOLSUN resim varmı çokmu göçtü kapılar.
o tip ufak tefek şeyler olur pek takmamak lazım ama yinede insanın içi gidiyor arabaya en ufak bişey olunca bile. İlk söylediğiniz viteste bırakma olayı içinse arabayı debriyaja basarak çalıştırmanı öneririm boştada olsa vitestede olsa farketmez önce motorla aktarma organlarını birbirinden ayır sonra motoru çalıştır en azından ben babamdan böyle oğrenmiştim her zaman da arabayı viteste bırakırız babamda bende. zaten bazı arabalarda debriyaja sonuna kadar basmadan araba çalışmıyor mesela toyota yaris. diğer olaylarda artık tecrübe işi belli bi süre sonra dönerken bakmazsın bile insan arabaya alıştıktan sonra problem olmuyor![]()
abi yok hiç bişey trafiğe çıkmaya benzemiyo direksiyonda kalkışlarda felan sorun yaşasam veya heycenlı olsam dediğinde çok haklısın ama yok hiçbiri. noluyo anlamadım gitti..