VT Corsa İyi Paylaşimlar. . .

aracın maşallahı var, on numara beş yıldız olmuş:) jantlar çok yakışmışş, kaçlık yay var araçta??

Araciniz gercekten cok guzel olmus.. Ozelliklede jantlari...

Opel Astra Classic III...

teşekürler. Jant 'i biraz daha büyük almadim diye üzülüyorum biraz ama yapicak bişey yok :)

aracın maşallahı var, on numara beş yıldız olmuş:) jantlar çok yakışmışş, kaçlık yay var araçta??

teşekürler sizinkide öyle olcak inşallah. Önler'de coilover arka 4 cm basik

teşekürler. Jant 'i biraz daha büyük almadim diye üzülüyorum biraz ama yapicak bişey yok
Bence jant boyutu tam olmuş. Ne kucuk ne de buyuk telefondan bakiyorum fotograflar kucuk anlayamadim opc janti mi ona benzettim de..

Bence jant boyutu tam olmuş. Ne kucuk ne de buyuk telefondan bakiyorum fotograflar kucuk anlayamadim opc janti mi ona benzettim de..

güzel benzetme evet opc Jant'i ;) Sizin göz zevkinize bi katkimiz olduysa memnun olurum .

Orjinal jantlarindan daha cok yakismis gercekten niyeyse orjinal jantlari bir turlu sevemedim (herhalde kucuk oldugundan) takilan opc janti kac inç acaba?

Jant işi uyum işi biyer de araba'da fazla siyah beyaz uyumu var o yüzden siyah ve gri tonlamali jant arabaya ayri bi hava katiyor.Ama herşey jantta bitmiyor kesinlikle ben bu janti başka bi corsa ya taksam beğenmeye bilirsin cünkü arabanin basikliği lastik ebatlari araçin renk'i herşey farkeder.Belki orjinal jant bile basik araçta güzel durur emin ol. Orjinal jantlariyla ayni inç "16"

Çamurlukla arasinda cok bosluk oluyor orjinal jantlarin o yuzden sizin dediginiz gibi basık olsa o kadar basit durmaz jantlar.. Sizinki basık herhalde jant bana 17 inç gibi geldi telefondan bakarken..

Maşallah araban çok hoş. Alman bayrağı güzel durmuş nasıl yaptırdın,bende düşünüyorum bu tarz bişey.

Maşallah araban çok hoş. Alman bayrağı güzel durmuş nasıl yaptırdın,bende düşünüyorum bu tarz bişey.

Kendiniz yapicaksaniz reklamcidan 3M arkasi yapiskanli folyolardan alip capraz sekilde uygulayacaginiz yeri temizleyip yapıştıra bilirsiniz marka almanizi tavsiye ederim çünkü dandik olanlarin üzerinde su jeletini yok kisa surede deforme oluyor veya turning'cilere gidebilirsiniz yapicaginiz sekli kendiniz anlata bilir yada resim gosterseniz yardimci olurlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende corsamın resimlerini atacam başka zaman seninki kadar değildir ama :)

Geri