- Konuyu Başlatan
Burak hoşgeldiin. Semtimizin insanı![]()
biz burdaydik ilker abi biraz ara verdik forum'a sadece o kadar .

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak hoşgeldiin. Semtimizin insanı![]()
Yeni bir başlangıç diyelim o zamanbiz burdaydik ilker abi biraz ara verdik forum'a sadece o kadar .![]()
Facebook sayfanizi atablrmisiniz bana
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle maşallah diyelim nazar değmesin.aracınız çok güzel olmuş.Orjinal rengimi aracın yoksa kaplama veya plastdip uygulamasımı onu sormak istedim bende 2009 var aracın.Sarı renkte plastdip ile kaplamayı düşünüp aynı bu şekilde olmasını istiyorum opc line body kit aldım.farları beyaz yapıp kaplamayı düşünüyorum.Fakat kararsız kaldım kaplatmakla kaplatmamak arasında.Uygulama çok yeni acaba araca zararı olur mu bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.İyi forumlar...
Öncelikle teşekür ederim. Araç in normal rengiön nikelaj'lar ve ayna plasti Dip. Kesinlikle Hiç bi zarari olmaz. Sadece Yaptirdiğin yerde muhattap olacağin birisi olmasi gerekiyor. Bazen dengesiz yikamacilar hassas yerlerine tazzik vurabiliyor. bunun sonucunda cok ufak atmalar meydana gelebiliyor tekrardan o küçük yere çok az plasti dip sıkarak 2 dk içinde çözebiliyorsunuz.Bu arada araç 'ininiz rengi ney?