- Konuyu Başlatan
Gözünü fazla korkutma Gökalp. İnsan zamanla ortama ağır ağır ayak uydurmaya başlıyor. Çarşamba günü sinirim zıpladı bir hatadan dolayı az daha arabayı parçalayacaktım. Perşembe günü iyi bir usta aracılığı ile hata giderilince derin bir nefes aldım. Daha sonra yoğun istek üzerine, araç tam bitmediği halde bir açılışa katıldı, ilgiyi üzerine çekince de havasını attı.
Eğer insanların imkanları varsa hayallerini gerçekleştirmeli diye düşünüyorum. 35-40 sene evvelki hayalimi ancak bu yaşlarda gerçekleştirebiliyorum. Yani bir yerden sonra geç kaldım ama imkanım yoktu, param yoktu, zamanım yoktu. Daha genç yaşlarda olsaydım daha aktif olurdum, daha fazla kendi emeğimi harcayabilirdim. Artık bütün gün zımpara yapmak, boya kazımak bizlere göre değilmiş.
yok yok savaş abi öle deme ne varsa sizlerde var eminol bizler sizin kadar dayanıklı değiliz, heryerimiz dökülüyor. renk konusundaki tavsiyene uyacağım abi haklısın zaten küçük, basık, e birde zaten sadece yaz döneminde kullanacağım bir araç eziyete dönüştürmemek lazım