Arkadaşlar konu dışı not: önceki kullanıcı adım sksk için şifre hatırlatıcı bir türlü alamadım siteden gmail’e email gelmiyor nedense.
Yeni üyelik yapmakta buldum çareyi.
Yine bir rent a car kullanımı sonrası izlenimlerimi paylaşmak istedim
5-6 gün boyunca Volvo s60 kullanma fırsatımız oldu
Araç 10 bin km'de 1.6 dizel powershift otomatik vites – donanım olarak giriş veya orta seviyedeydi sanırım
Öncellikle kiraladığım şirkete golf 1.6 tdi dsg yerine bunu verdikleri için teşekkür ediyorum
ellerinde golf kalmamış, aynı fiyata bunu verdiler
Golf nasıl olurdu bilmiyorum ama s60 bizi çok çok memnun etti
Ama bu işin kötü yanı neredeyse Astramızdan soğuduk
Deri koltuklar, ses yalıtımı, klima çok iyi düzeyde, süspansiyon yine iyi ama nispeten daha az fark normal araçlara kıyasla
Dizel motor büyük nimet, otobanda yokuşlarda hızınızı neredeyse hiç düşürmüyor, bunu yaparken de motor bağırmasını duymuyorsunuz
Zaten biz sabit hızla giderken düz yolda bizi geçen agresif tiplerin hepsi yokuşta arkamızda kaldı
Araç 50 km’de, 100 km’de, 120 km’de aynı şekilde hızlanabiliyor ve bu çok fazla güven veriyor
Dış görünüme değinmiyorum zaten ben buradayım diyor bir de siyah renk olunca…
En son aracı teslim ederken bakmayı unuttum ama sanırım 1000 km üstü yol yaptık toplam araçla
%70 şehir dışı yoldur
Ve büyük bomba… Bu gezintinin maliyeti
Alırken full aldığımız depoya sadece 160 liralık yakıt ekledik tekrar fullemek için
Sonrasında araç teslimi
Astra’nın direksiyonuna dönüş…
İşte o an 3-4 ay önce astra’dan inip lancia ypsilon koltuğuna oturmuş gibi oldum
Oyuncak araba gibi geldi birden direksiyon, sürüş…
Neyse 1-2 güne tekrar alıştık astramıza
Ama tabi alttan alttan Volvo fiyat listesine bakıp bu arabanın 110 bin tl civarına dolu versiyonlarının bulunabildiğini gördüm.
Ölmez sağ kalırsak 2020’li yıllarda belki
Yeni üyelik yapmakta buldum çareyi.
Yine bir rent a car kullanımı sonrası izlenimlerimi paylaşmak istedim
5-6 gün boyunca Volvo s60 kullanma fırsatımız oldu
Araç 10 bin km'de 1.6 dizel powershift otomatik vites – donanım olarak giriş veya orta seviyedeydi sanırım
Öncellikle kiraladığım şirkete golf 1.6 tdi dsg yerine bunu verdikleri için teşekkür ediyorum

Golf nasıl olurdu bilmiyorum ama s60 bizi çok çok memnun etti
Ama bu işin kötü yanı neredeyse Astramızdan soğuduk
Deri koltuklar, ses yalıtımı, klima çok iyi düzeyde, süspansiyon yine iyi ama nispeten daha az fark normal araçlara kıyasla
Dizel motor büyük nimet, otobanda yokuşlarda hızınızı neredeyse hiç düşürmüyor, bunu yaparken de motor bağırmasını duymuyorsunuz
Zaten biz sabit hızla giderken düz yolda bizi geçen agresif tiplerin hepsi yokuşta arkamızda kaldı
Araç 50 km’de, 100 km’de, 120 km’de aynı şekilde hızlanabiliyor ve bu çok fazla güven veriyor
Dış görünüme değinmiyorum zaten ben buradayım diyor bir de siyah renk olunca…
En son aracı teslim ederken bakmayı unuttum ama sanırım 1000 km üstü yol yaptık toplam araçla
%70 şehir dışı yoldur
Ve büyük bomba… Bu gezintinin maliyeti
Alırken full aldığımız depoya sadece 160 liralık yakıt ekledik tekrar fullemek için
Sonrasında araç teslimi
Astra’nın direksiyonuna dönüş…
İşte o an 3-4 ay önce astra’dan inip lancia ypsilon koltuğuna oturmuş gibi oldum
Oyuncak araba gibi geldi birden direksiyon, sürüş…
Neyse 1-2 güne tekrar alıştık astramıza
Ama tabi alttan alttan Volvo fiyat listesine bakıp bu arabanın 110 bin tl civarına dolu versiyonlarının bulunabildiğini gördüm.
Ölmez sağ kalırsak 2020’li yıllarda belki