Volvo kullanan varmi?

güvenlikte de 1 numaradır volvolar!

evet çok sağlam araba fakat birde yedek parça sıkıntısı olmasa :(:(

astrayı almadan önce bir volvo almak üzereydim.volvodan vazgeçme sebebim araştırmalarım sonucu parça ve servis sorunuydu.parçaları zor bulunuyor ve çok pahalı.ancak güvenlik ve konfor konusunda muhteşem bir araç.

ben s40 kullandım. arkadaşların dedilerinin tamamı doğru. hatta bi arkadaşım otobonda pert etti, uzun uzun anlatmayayım, daha güvenlikli araba vardır tabi ama ben görmedim. hiç bi yerinden en ufak ses gelmez. fıssssss diye gidersin yolda :) ama her güzelin bi bedeli var, sarf maliyeti yüksek. bu hep tartışma konusudur. ben de hep aynı mantıkla hareket etmişimdir ama artık etmeyecem arkadaş. bidahamı geleceksin dünyaya. gidip ekonomik bi 0 araba almıycam artık. yaksın abicim. ikinci el, dev gibi motoru olan bi bmw alıp "arabaya" binecem 3-4 yıl sonra.

görünüşü bile çok sağlam bırak kullanmasını

tesekkürler

otohaber dergisi 1-2 yıl önce xc90 için 100.000 testinin sonuçlarını yayınlamıştı. Aracın mekaniğini pek beğenmemişlerdi bazı parçalar 4x4'lerin ortalamasına göre daha çabuk bozuluyor denmişti hatırladığım kadarıyla.

Bu arada benim gönlümde de S60 var :)

Son düzenleme:
çok isterdim ama kullanmadım,volvo nun kalitesine sual sorulmaz :( ...

98 yılı reklam sözü "BİR KERE VOLVO , HER ZAMAN VOLVO" idi.. fakülteden bir hocamız vectrasını satıp modelini blmediğim bir volvo aldı.. sonra derslere girmeyip haftalarca arabayla bir oraya bir buraya gitti.

Yine bir gün derse geldi, volvonun vectrasının yerini tutmadığını, tutamayacağını, keyifli bir araba olmadığını, koltuğundan direksiyonuna kadar eleştriler yaparak anlattı ve arabayı satacağını söyledi.. sonra ; galerilere satamamış, almamışlar.. aldığı yerde arabayı geri almamış, "ancak üste para alıp başka model veririz" demişler.. dost bir galeriye bırakmış satılsın diye, olmamış.. sonunda yine bir gün hışımla derse geldi, anfideydik ve kalabalıkda değildi. bir arkadaş cesaret edip sordu, "araba işi noldu hocam" diye.. herif resmen patladı ; "BİR KERE VOLVO HER ZAMAN VOLVO, SATAMADIM LANET MAKİNEYİ"..

güzeldi

Geri